ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Ηλίας Καντζούρης ευχαρίστησε Κολοσσό, κόσμο και συνεργάτες

BASKET LEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Η Ρόδος είναι ένα φανταστικό μέρος και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου" αναφέρει στη δήλωσή του ο Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Κολοσσό μετά από την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1.

Το όνομά του "παίζει" για αρκετούς πάγκους της Stoiximan Basket League και όπως φαίνεται, ο Ηλίας Καντζούρης έχει ήδη αποφασίσει πως η θητεία του στον Κολοσσό ολοκληρώθηκε. Αυτό προκύπτει και από το νόημα της δήλωσής του στην ιστοσελίδα της νησιωτικής ΚΑΕ, με την οποία ευχαρίστησε την ομάδα, τον κόσμο και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική πορεία της σεζόν 2021/22 και για την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Καντζούρη:

"Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στον οργανισμό, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να στήσω και να λειτουργήσω μαζί με τους συνεργάτες μου την ομάδα έτσι όπως την είχα στο μυαλό μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και σε όλο το σταφ για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, που συνετέλεσαν στη δημιουργία του πραγματικά πολύ όμορφου κλίματος εντός της ομάδας με ειλικρινείς και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.

Φυσικά, πάνω από όλα στους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και τα έδωσαν όλα για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τέλος, σε όλους όσους ήρθαν και μας στήριξαν παντοιοτρόπως. Η Ρόδος είναι ένα φανταστικό μέρος και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ