NBA

Ο Γουέιντ εξήγησε πως έχασε 50.000 δολάρια σε πτήση δύο ωρών από τον Ρόντο

Ντουέιν Γουέιντ και Ραζόν Ρόντο από την κοινή τους θητεία στους Σικάγο Μπουλς
Ντουέιν Γουέιντ και Ραζόν Ρόντο από την κοινή τους θητεία στους Σικάγο Μπουλς AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Μια απίθανη ιστορία από την κοινή του θητεία στους Σικάγο Μπουλς με τους Ραζόν Ρόντο - Τζίμι Μπάτλερ αποκάλυψε σε podcast στις ΗΠΑ ο Ντουέιν Γουέιντ (VIDEO).

Είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, είναι στην κουλτούρα τους, είναι ένας τρόπος να "σκοτώνουν" τις ατελείωτες ώρες στις πτήσεις τους από τη μία πόλη στην άλλη. Οι NBAers λατρεύουν να παίζουν χαρτιά μεταξύ τους όσο ταξιδεύουν, όμως αυτό που εξιστόρησε ο Ντουέιν Γουέιντ δείχνει πως κάποιες φορές η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ο παλαίμαχος θρύλος των Μαϊάμι Χιτ θυμήθηκε τη μέρα που έχασε 50.000 δολάρια από τον Ραζόν Ρόντο, όταν ήταν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς, μαζί με τον Τζίμι Μπάτλερ.

"Πηγαίναμε σε περιοδεία δύο εβδομάδων, με τον καρχαρία τον Ρόντο. Είναι από αυτούς τους τύπους που μπορούν να μετρήσουν και να χρησιμοποιήσουν όλες τις κάρτες, δεν θα έπρεπε να παίζει μαζί μας, είναι υπερβολικά έξυπνος. Τζογάραμε, λοιπόν, μαζί του και ο Μπάτλερ με ρώτησε: "πόσα χρήματα θα βάλεις;". Απάντησα ότι έχω αρκετά χρήματα, 50.000 δολάρια. Είπα ότι μπορώ να το χάσω αυτό το ποσό σε αυτό το ταξίδι, εντάξει δεν ήθελα να το χάσω, αλλά θα το έχανα. Και τελικά έχασα 50.000 μέσα σε πτήση δύο ωρών. Δεν προλάβαμε καν να φτάσουμε στην πόλη στην οποία πηγαίναμε. Και ξέρετε ποιος άλλος έχασε επίσης τα χρήματά του, έτσι; Ο Τζίμι Μπάτλερ" είπε ο Γουέιντ στο podcast Road Trippin'.

Για την ιστορία, ο Γουέιντ έβγαλε 196.388.473 δολάρια στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ