ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

Ο Γουέιντ αγόρασε μετοχές στους Γιούτα Τζαζ

Ο Γουέιντ αγόρασε μετοχές στους Γιούτα Τζαζ
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Ντουέιν Γουέιντ αγόρασε μετοχές στους Γιούτα Τζαζ και πλέον θα έχει ενεργό ρόλο στον οργανισμό, στο πλάι του ιδιοκτήτη Ράιαν Σμιθ.

Σε μία σημαντική κίνηση προέβη ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA, Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος αγόρασε μετοχές στους Γιούτα Τζαζ, θα βρίσκεται στο πλευρό του Ράιν Σμιθ (ιδιοκτήτη της ομάδας) και αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο franchise και γεινότερα στον οργανισμό.

Η αγορά αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο, καθώς μπαίνει στην λίστα με πρώην NBAers που αγόρασαν μετοχές σε ομάδες, όπως ο Σακίλ Ο' Νιλ (Κινγκς), Γκραντ Χιλ (Χοκς) και Μάικλ Τζόρνταν (Χόρνετς).

Ο "Flash" έχει μία εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη, Ράιν Σμιθ, καθώς γνωρίστηκαν λίγο μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, σ' ένα γήπεδο γκολφ και ανέπτυξαν μία φιλική σχέση που κρατά μέχρι και σήμερα.

"Αυτό ξεπερνά το όνειρο που είχα να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, στο ΝΒΑ. Έχω δει τον Σακίλ (Ο' Νιλ) να το κάνει στο Σακραμέντο. Έχω δει τον Γκραντ Χιλ να το κάνει επίσης στην Ατλάντα. Έχω δει φυσικά τον Μάικλ (Τζόρνταν) να το κάνει στην Σάρλοτ. Εδώ υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θα ήθελα να συμμετάσχω", δήλωσε αρχικά ο Γουέιντ.

Ενώ συνέχισε: "Δυστυχώς, οι άνθρωποι στην κοινότητά δεν παίρνουν αυτήν την ευκαιρία. Εγώ προσωπικά δεν το παίρνω ελαφριά. Για να κάνεις μία πραγματική αλλαγή, εδώ πρέπει να είσαι, στην κορυφή, και ο Ράιαν (Σμιθ) το ξέρει αυτό. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή. Ξέρω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, εκτός από τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου στο άθλημα".

AP Photo/Kathy Willens

TAGS ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ