EUROLEAGUE

Ο Γκουστάβο Αγιόν ανακοίνωσε την ημερομηνία λήξης της καριέρας του

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος να γράψει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του είναι ο Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος προχώρησε στην σχετική ανακοίνωση μέσω των social media.

Τις τελευταίες εβδομάδες της καριέρας του ως ενεργός αθλητής περνάει ο Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος ανακοίνωσε στο Twitter πως σε ένα με δύο μήνες θα γράψει οριστικά τον επίλογο της σπουδαίας καριέρας του. Ο 37χρονος σέντερ επέστρεψε στο Μεξικό πριν από δύο χρόνια, φορώντας φέτος τη φανέλα των Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο.

Πλέον, δηλώνει έτοιμος για τους τίτλους τέλους, εξηγώντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού πως "μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα δώσω το παιχνίδι της αποχώρησής μου (από την δράση), θα δείτε τι έχουμε ετοιμάσει".

Ο Γκουστάβο Αγιόν μόνο άγνωστος δεν είναι στο ευρωπαϊκό κοινό, δεδομένου πως διέπρεψε για μια πενταετία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (2014-'19), πριν ακολουθήσει η σεζόν στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (2019-'20), η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας του κορονοϊού.

Παρεμπιπτόντως, έχει γράψει 135 συμμετοχές στο ΝΒΑ με Νέα Ορλεάνη, Ορλάντο, Μιλγουόκι και Ατλάντα από το 2011 έως το 2014.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ