ELITE LEAGUE

Ο Γκαγκαλούδης έδωσε την ευκαιρία σε 16χρονο να σκοράρει από την γραμμή των βολών

Ο Γκαγκαλούδης έδωσε την ευκαιρία σε 16χρονο να σκοράρει από την γραμμή των βολών
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στο Μαρούσι και την Καβάλα, ενημέρωσε τον 16χρονο Γιάννη Μακαρίτη ότι θα του κάνει φάουλ για να πάει στην γραμμή και να εκτελέσει δύο βολές.

Όμορφη κίνηση από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του Αμαρουσίου με την Καβάλα και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 98-67, ενημέρωσε τον 16χρονο παίκτη της Καβάλας, Γιάννη Μακαρίτη, ότι θα του κάνει φάουλ για να πάει στην γραμμή των βολών και να σκοράρει.

Έτσι κι έγινε. Ο νεαρός ευστόχησε και στις δύο ελεύεθερες βολές και έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, ο Γκαγκαλούδης αποκάλυψε ότι γνώριζε τον Μακαρίτη από την ηλικία των 6 ετών, όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της Καβάλας.

"Τον τύπο αυτόν τον ξέρω από 6 ετών που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά. Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει. Πολύ χαρούμενος.Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα. Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου. Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις.Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή. Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν. Μαρούσι είμαστε" έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Στα του αγώνα, ο Γκαγκαλούδης αγωνίστηκε 33:38 και σκόραρε 30 πόντους από 2/6 δίποντα, 7/14 τρίποντα, 5/6 βολές, ενώ μοίρασε 6 ασίστ και έκανε και 3 κλεψίματα. Όσο για τον 16χρονο Μακαρίτη, πέτυχε 2 πόντους με δύο εύστοχες βολές, αγωνιζόμενος μόλις 1:11

Δείτε τη στιγμή αυτή στο 1:36:19:

TAGS ELITE LEAGUE ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ