FINAL FOUR 2022

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του SPORT24: "Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε στο αεροδρόμιο πριν από την πτήση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013, όταν με εκείνον προπονητή κατέκτησαν την τρίτη τους κούπα στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Βελιγράδι με στόχο την κατάκτηση της τέταρτης EuroLeague της ιστορίας του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξει η ερυθρόλευκη αποστολή για Βελιγράδι.

Το SPORT24 βρέθηκε εκεί, ενώ ο προπονητής των ερυθρολεύκων ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013, όταν με εκείνον προπονητή, ο Ολυμπιακός κατέκτησε την τρίτη του κούπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: Για το πώς είναι η ομάδα: "Ενθουσιασμένοι είμαστε. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Έφτασε η στιγμή να απολαύσουν οι παίκτες που δεν έχουν παίξει αυτή τη σημαντική στιγμή, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τυχαίνει να έχουμε τη μεγάλη υποστήριξη από τους φίλους μας. Ελπίζω να το χαρούμε, θα έχουμε και πολλούς φίλους μας εκεί. Βέβαια πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα που πρέπει γιατί όταν χάνεις δεν χαίρεσαι".

Για το πως προετοιμάστηκε η ομάδα: "Πολύ σοβαρά προετοιμαστήκαμε. Είχαμε την ευκαιρία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα τρία παιχνίδια. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης που έχουν μπροστά τους. Θα κάνουμε ό,τι υποσχεθήκαμε. Αναλογιζόμενοι το βάρος της φανέλας που φοράμε και της ομάδας που εκπροσωπούμε, θα παλέψουμε κάθε κατοχή για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Ποια είναι η διαφορά του Ολυμπιακού του 2013 με σήμερα: "Στον Ολυμπιακό είναι άλλοι παίκτες και άλλες οι συνθήκες, έχουμε τους λιγότερους παίκτες που έχουν την εμπειρία από Final - Four, εμείς έχουμε τρεις παίκτες, οι άλλοι έχουν επτά, εννιά, έντεκα. Ξέρετε καλά εσείς ότι η πρώτη εμπειρία σου δημιουργεί ένα σοκ. Είσαι στο επίκεντρο και πρέπει να μάθεις να το χειρίζεσαι Θα κάνουμε μια προσπάθεια οι πιο έμπειροι της ομάδας αλλά και εγώ να εξηγήσουμε την κατάσταση. Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με τότε".

Το LIVE του SPORT24 στο Ελ. Βενιζέλος:

Πλάνα Βίντεο: Χρήστος Πανάγος

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ