NBA FINALS

Ο Γιόκιτς ξετρελάθηκε με τον Τζόκοβιτς: "Μου έστειλε μήνυμα, αλήθεια"

Ο Γιόκιτς ξετρελάθηκε με τον Τζόκοβιτς: "Μου έστειλε μήνυμα, αλήθεια"
AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Απίστευτα ενθουσιασμένος ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς όταν ανέφερε στους δημοσιογράφους πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρήκε όντως τον αριθμό του και του έστειλε μήνυμα.

Οι φιλοφρονήσεις ανάμεσα στον Νίκολα Γιόκιτς και τον Νόβακ Τζόκοβιτς δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, παρόλο που μέχρι πρότινος οι δύο Σέρβοι σταρ δεν είχαν προσωπικές επαφές. Ωστόσο, πρόσφατα, ο πολύπειρος τενίστας είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως βρήκε τον αριθμό τον σέντερ των Νάγκετς και είχε σκοπό να επικοινωνήσει μαζί του, κάτι που όντως συνέβη.

"Μου έστειλε μήνυμα. Αλήθεια. Ναι μου έστειλε μήνυμα. Ναι. Ναι μου έστειλε μήνυμα, πράγματι. Δεν είπε ψέματα" είπε αρχικά με τεράστιο ενθουσιασμό, συναίσθημα που αν μη τι άλλο δεν δείχνει συχνά ο Γιόκιτς. Στη συνέχεια ανέφερε: "Είναι εκπληκτικός στο άθλημά του και γράφει ιστορία κάθε φορά. Θα μείνει ως ένας από τους καλύτερους -αν όχι ο καλύτερος- όλων των εποχών. Έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει ένα ακόμα Grand Slam (σσ. παίζει στον τελικό του Roland Garros με τον Κάσπερ Ρουντ). Το να εκπροσωπεί τη Σερβία σε όλο τον κόσμο, είναι μεγάλη τιμή. Οι άνθρωποι στη Σερβία χαίρονται πολύ που είναι συμπατριώτης του".

TAGS NBA FINALS NBA ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ