ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Έχω γεννηθεί για να παίζω μπάσκετ, το μόνο που θέλω είναι να βρίσκομαι στο παρκέ"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι ξεχωριστός μέσα κι έξω από το παρκέ. Μίλησε στην κάμερα του SPORT24 για τη νέα σεζόν, τον Ολυμπιακό και τον στόχο και εξήγησε πόσο του αρέσει να παίζει μπάσκετ.

Τρίτη σεζόν στον Ολυμπιακό για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πλέον είναι αναπόσπαστο μέλος του κορμού των Ελλήνων της ομάδας του Πειραιά. Αγαπημένος της εξέδρας χάρη στον τρόπο που παίζει και αντιδρά, είναι ο εαυτός του σε κάθε περίσταση.

Όταν τον ρωτάς αν του αρέσει να παίζει άμυνα ή να σκοράρει ή να κάνει βουτιές σαν τον Μπουφόν, απαντάει με το δικό του τρόπο. "Δεν με νοιάζει τι θα κάνω στο παρκέ. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω. Έχω γεννηθεί για να παίζω μπάσκετ".

Δεν ονειροβατεί, βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά και εξηγεί ποιος είναι ο τρόπος που ο Ολυμπιακός λειτουργεί εξαιρετικά μέσα κι έξω από το παρκέ. Δεν κρύβει ότι του λείπει ο φίλος του Γιώργος Πρίντεζης και υπόσχεται να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο το τελετουργικό της ομάδας πριν από την είσοδο του παρκέ. Ακόμα κι αν χρειάζεται να υποστεί το μαρτύριο του Γουόκαπ.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ