ADIDAS NEXT GEN

O Γιάννης Σιούτης στο SPORT24 για τον Νεοκλή Αβδάλα: "Έχει εξαιρετική πρώτη ύλη, εξαρτάται από τον ίδιο το πόσο θα προχωρήσει"

O Γιάννης Σιούτης στο SPORT24 για τον Νεοκλή Αβδάλα: "Έχει εξαιρετική πρώτη ύλη, εξαρτάται από τον ίδιο το πόσο θα προχωρήσει"
SPORT24

Ο παλαίμαχος γκαρντ και νυν προπονητής της ομάδας Παίδων του Παναθηναϊκού, Γιάννης Σιούτης, μίλησε στο SPORT24 για τον Νεοκλή Αβδάλα, αλλά και την αξία του τουρνουά Adidas Next Generation στην ανάδειξη νεαρών παικτών.

Ο Νεοκλής Αβδάλας (16 χρονών, 1.96 μέτρα) αποτελεί μία από τις ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ένας σύγχρονος γκαρντ/φόργουορντ με εξαιρετικά στοιχεία. Και αν υπάρχει ένας άνθρωπος που τον ξέρει καλά, αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Παναθηναϊκού, Γιάννης Σιούτης, ο οποίος οδήγησε στους "πράσινους" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ κόντρα στο Περιστέρι.

Ο παλαίμαχος γκαρντ βρέθηκε στην Πάτρα για το Adidas Next Generation, στο οποίο έχει συμμετάσχει δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο SPORT24 για την αξία αυτού του τουρνουά και τα στοιχεία τα οποία μπορεί να πάρει κάθε παίκτης από αυτούς τους αγώνες υψηλού επιπέδου, ενώ στο τέλος παρουσίασε και το προφίλ του Νεοκλή Αβδάλα, που πρόσφατα υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με το "τριφύλλι".

TAGS ADIDAS NEXT GEN ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ