ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

"Ο Γιάννης είναι το παιδί της διπλανής πόρτας"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του μοιράζουν τρόφιμα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του μοιράζουν τρόφιμα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς μοίρασε κούτες με τρόφιμα στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια. Μάλιστα, η γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο αυτό και βγήκε σέλφι μαζί του, μίλησε για τον ίδιο, δηλώνοντας πως είναι το παιδί της διπλανής πόρτας.

Για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε ποιος είναι πραγματικά, βοηθώντας με τον τρόπο του αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στα Σεπόλια, στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου, με σκοπό να μοιράσει κούτες με τρόφιμα.

Για τον σούπερσταρ του NBA και των Μιλγουόκι Μπακς λοιπόν, μίλησε η γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο που μοίραζε ο "Greek Freak" μαζί με την οικογένειά του τις κούτες με τα τρόφιμα, τονίζοντας πως παρά τα όσα έχει πετύχει είναι το παιδί της διπλανής πόρτας.

"Πέρναγα από το σημείο εντελώς τυχαία. Είδα 3-4 αμάξια και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Λέω όνειρο βλέπω; Δεν είναι δυνατόν. Ήταν η μητέρα του, ήταν και τα αδέλφια του και η γυναίκα με το μωρό του σίγουρα κι έβλεπα που μετέφεραν κούτες, κούτες με τρόφιμα.

Αν δεν ήξερα ότι είναι παίκτης του ΝΒΑ και κορυφαίος αθλητής, δεν θα το πίστευα. Ένα παιδί της διπλανής πόρτας. Καμία κάμερα δεν υπήρχε εκεί. Που αυτό σημαίνει ότι αν θες πραγματικά να βοηθήσεις, το κάνεις αθόρυβα", δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξία Κοζιώνα στο δελτίο ειδήσεων του Open.

Δείτε τι είπε:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ