MLS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποδέχθηκε τον Μέσι στο MLS: "Καλωσόρισες, τα λέμε στο Νάσβιλ"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) plays in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Thursday, Dec. 15, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) plays in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Thursday, Dec. 15, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) © 2022 BRANDON DILL / AP IMAGES

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε τον Λιονέλ Μέσι να ανακοινώνεται από την Ίντερ Μαϊάμι και δεν έχασε την ευκαιρία να τον καλωσορίσει με τον τρόπο του στο πρωτάθλημα του MLS, λέγοντας ότι τον περιμένει στο Νάσβιλ, την ομάδα στην οποία έχει μερίδιο μετοχών.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έκανε θόρυβο. Χρειάστηκε συνασπισμός εμπορικών κολοσσών για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία να τον υποδεχθεί με... ανοιχτές αγκάλες μέσω twitter.

"Καλωσόρισες στο MLS Μέσι!! Θα σε δω στο Νάσβιλ" ανέφερε χαρακτηριστικά στο post του ο "Greek Freak". Όσο για τον λόγο που ανυπομονεί να δει τον Αργεντινό στο Νάσβιλ; Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, έχουν αγοράσει μετοχές της συγκεκριμένης ομάδας, που βρίσκεται στην ίδια περιφέρεια με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης αποθέωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με post στο twitter, σε μία ακόμα απόδειξη ότι δεν ξεχνάει ποτέ να ελέγχει τι συμβαίνει και στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

TAGS MLS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ