ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το έκανε ξανά: Μετά το τρόπαιο έδωσε στον Χάρη Σταύρου και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το έκανε ξανά: Μετά το τρόπαιο έδωσε στον Χάρη Σταύρου και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε στον απεσταλμένο του SPORT24 στο Μιλγουόκι, Χάρη Σταύρου, το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, λίγους μήνες αφότου του έδωσε να σηκώσει και το τρόπαιο μετά τον περσινό έκτο τελικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το έκανε ξανά. Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο των Μπακς επί των Νετς με 127-104 στο Fiserv Forum για την πρεμιέρα του NBA, του έδωσε να φορέσει και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Ποιος ξεχνάει ότι λίγους μήνες πριν, ο Greek Freak έδωσε στον Χάρη Σταύρου να σηκώσει το τρόπαιο μετά τον έκτο τελικό των NBA Finals και μάλιστα σε live μετάδοση στην μαραθώνια εκπομπή Game Night.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το δαχτυλίδι του στον αριστερό δείκτη του Χάρη Σταύρου
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το δαχτυλίδι του στον αριστερό δείκτη του Χάρη Σταύρου

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στο Μιλγουόκι δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει στον δείκτη του αριστερού του χεριού αυτό για το οποίο παλεύουν όλοι οι παίκτες στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου και το κατάφερε ο Greek Freak με τα ελάφια.

Στον σημερινό αγώνα απέναντι στους Νετς, οι Μπακς είχαν τέσσερις απουσίες, έχασαν τον Τζρου Χόλιντεϊ, όμως ο κόσμος τους έδωσε απίστευτη ενέργεια στην τελετή για τα δαχτυλίδια του περσινού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα η παρέα του απίστευτου Γιάννη Αντετοκούνμπο (32/14/7) να πάρει μια εύκολη νίκη.

Ο αποσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου, με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο
Ο αποσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου, με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΗΠΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ