NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε στην Ιντιανάπολις έναν παλιό γνωστό του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε στην Ιντιανάπολις έναν παλιό γνωστό του

Ο πρώην ρεπόρτερ της Milwaukee Journal Sentinel μετακόμισε στην Ιντιανάπολις και τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/5) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον εντόπισε στην εξέδρα του γηπέδου των Πέισερς (PHOTO & VIDEO).

Πέρασαν τρεις μήνες στη σεζόν 2020/21 μέχρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αναρωτηθεί σε ένα zoom call μετά από αγώνα των Μπακς "που είναι ο Ματ Βελάσκεζ;". Πέρασαν τρεις μήνες για να καταλάβει ο Greek Freak ότι ένας από τους ρεπόρτερ των Μπακς με τον οποίο αλληλεπιδρούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση είχε αποχωρήσει από το πόστο του στη Milwaukee Journal Sentinel και είχε αντικατασταθεί από τον Τζιμ Οτσάρσκι.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/5) ο Greek Freak έδωσε ένα συγκλονιστικό show στην εκτός έδρας νίκη επί των Πέισερς, αναμέτρηση την οποία παρακολούθησε ο Ματ Βελάσκεζ ο οποίος ακολούθησε τη σύζυγό του στην Ιντιανάπολις και άφησε το ρεπορτάζ των Μπακς. "Σου πήρε 3,5 μήνες για να ρωτήσεις που πήγε ο μπαμπάς μας! Έλα Γιάννη, νόμιζα ότι ήμασταν πιο κοντά εμείς οι δύο" έγραφαν τα μηνύματα που κρατούσε η οικογένεια Βελάσκεζ.

Στο τέλος του αγώνα ο διευθυντής επικοινωνίας των Μπακς, Νταν Σμίτσεκ, έπιασε τον Αντετοκούνμπο και του εξήγησε σε ποιο σημείο της εξέδρας καθόταν η οικογένεια Βελάσκεζ, με τον Γιάννη να τους εντοπίζει και να τους χαιρετάει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε στην Ιντιανάπολις έναν παλιό γνωστό του
TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ