NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε για μία ασίστ το triple-double από το πρώτο μέρος του Πέισερς - Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε για μία ασίστ το triple-double από το πρώτο μέρος του Πέισερς - Μπακς
2023 AP PHOTO/MORRY GASH

Πράγματα και θαύματα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ιντιανάπολις, για μία ασίστ έχασε το triple-double από το πρώτο μέρος του αγώνα με τους Πέισερς.

Είναι σε απίστευτη φόρμα και το απέδειξε και τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/3), στον εκτός έδρας αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έβαλε με τους διαιτητές για ένα σπρώξιμο που δέχθηκε στον αέρα χωρίς να τιμωρηθεί και στη συνέχεια σφυροκόπησε τους αντιπάλους του με απίστευτο τρόπο, με μία all-around εμφάνιση που "ακούστηκε" σε όλο το NBA.

Στο ημίχρονο της 75ης αναμέτρησης της κανονικής περιόδου ο Greek Freak είχε 20 πόντους (7/9 δίποντα, 6/10 βολές), 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, όλα αυτά σε 18:10. Έχασε το triple-double για μία τελική πάσα, σίγουρα όμως φρόντισε να στείλει το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση καθώς ακολουθεί back-to-back αγώνας με αντίπαλο τους Μπόστον Σέλτικς στο Fiserv Forum.

Τελικά το triple-double το έγραψε νωρίς στην τρίτη περίοδο, ήταν το γρηγορότερο της καριέρας του και το φινάλε της βραδιάς τον βρήκε να έχει 38 πόντους, 17 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 32 λεπτά.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ