ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo plays during an NBA basketball game, Thursday, Oct. 20, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo plays during an NBA basketball game, Thursday, Oct. 20, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) © 2022 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στον δρόμο για την ένατη σερί νίκη.

Οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι σοβαρές, αλλά αρκούσαν για να του στερήσουν τη συμμετοχή στον εντός έδρας αγώνα με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξή του, ο Μάικ Μπούντενχολζερ εξήγησε στους δημοσιογράφους πως ο Greek Freak δεν θα ντυθεί για την αναμέτρηση με την Οκλαχόμα Σίτι, σε μια προσπάθεια να γίνει η απαραίτητη διαχείριση.

Θυμίζουμε πως τα "Ελάφια" αναζητούν το 9/9 στο Fiserv Forum σε μια αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσει -μεταξύ άλλων- και ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ