ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24: "Ποια βελτίωση στο σουτ μου λες, ακόμα δεν έχω δείξει τίποτα"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24 BARDELL ANDREAS/TT NEWS/ALAMY/VISUAL

Μία ημέρα πριν από την παραλαβή του δαχτυλιδιού για το πρωτάθλημα του 2021, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποδέχθηκε τον Χάρη Σταύρου και το SPORT24 στο Μιλγουόκι. Ο Greek Freak μίλησε για την πόλη, για την Ελλάδα, για τον νέο συμπαίκτη που πιστεύει πολύ, για τις βολές και για το τρίποντο, για την υποτίμηση που του δίνει κίνητρο και για το σημαντικότερο στοιχείο που χρειάζεται στην καθημερινότητά του: την διασκέδαση. Αποκλειστική συνέντευξη στο SPORT24.

Βράδυ 20ης Ιουλίου 2021. Οι Μπακς έχουν ανατρέψει τους NBA Finals από το 0-2 στο 3-2, έχουν πάρει το πλεονέκτημα έδρας και περιμένουν τους Σανς για το... mach-ball. 100 χιλιάδες οπαδοί εντός κι εκτός Fiserv Forum παραλληρούν, τα Ελάφια κερδίζουν, το Μιλγουόκι ζει μια απερίγραπτη βραδιά το μέγεθος της οποίας μόνο όσοι την έζησαν από κοντά μπορούν να αντιληφθούν και η κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στην ιστορία του οργανισμού συνιστά την μακράν της δεύτερης σημαντικότερη επιτυχία στην ιστορία της πόλης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο νέος Βασιλιάς του ΝΒΑ, ο απόλυτος ηγέτης, το πιο λαμπρό παράδειγμα μπασκετμπολίστα που ξεκίνησε από το μηδέν και με μεθοδικότητα, χωρίς να κόψει δρόμο, χωρίς να ζητήσει βοήθεια, έφτασε χρησιμοποιώντας το 110% των δυνάμεών του στην κορυφή του κόσμου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το Α και το Ω του Μιλγουόκι, μιας πόλης που δεν ήταν απλώς μικρή αγορά, δεν ήταν απλώς η 30η του ΝΒΑ, αλλά ένα μέρος στο οποίο ουδείς ήθελε όχι να ζήσει, αλλά ούτε καν να ταξιδέψει.

Από το 2013 έως το 2021 πολλά άλλαξαν στην καρδιά του Ουισκόνσιν, το "Giannis Effect" έσπρωξε προς τα εμπρός την κοινωνία, την οικονομία, τους Μπακς και όλοι μαζί θα απολαύσουν απόψε (02:30 ώρα Ελλάδας, LIVE SHOW με έκτακτη Game Night στο SPORT24) την επιβράβευση της δουλειάς, των όμορφων, των δύσκολων, των ακραίων στιγμών, των χαμόγελων, των εκρήξεων και των δακρύων στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, ειδικά μετά από τις σειρές με τους Τορόντο Ράπτορς το 2019 και με τους Μαϊάμι Χιτ το 2020, στη "φούσκα" του Ορλάντο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24: "Ποια βελτίωση στο σουτ μου λες, ακόμα δεν έχω δείξει τίποτα"
Το Froedtert & the Medical College of Wisconsin Sports Science Center, το υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές προπονητήριο των Μιλγουόκι Μπακς. HARRIS STAVROU - 24MEDIA

Μία ημέρα πριν οι Μπακς υποδεχθούν τους πανίσχυρους Μπρούκλιν Νετς στο Fiserv Forum, το SPORT24 συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Froedtert & the Medical College of Wisconsin Sports Science Center, στο υπερσύγχρονο προπονητήριο των Μπακς, στο οποίο πραγματικά ντρέπεσαι να πατήσεις.

Μετά από ένα πολύωρο πρόγραμμα που περιελάμβανε ατομική και ομαδική προπόνηση, αλλά και θεραπεία, ο Greek Freak μας υποδέχθηκε στο δεύτερο σπίτι του, στο γυμναστήριο που περνάει αμέτρητες ώρες, ακόμη και στη διάρκεια των regular seasons όταν άλλοι ξεκουράζονται.

Ο δρόμος που τον ευνόησε και η επιστροφή στην Ελλάδα

Έχει αγαπήσει το Μιλγουόκι. Είναι η πόλη που τον δέχθηκε το καλοκαίρι του 2013, είναι ο κόσμος που είδε στο πρόσωπό του την ελπίδα, είναι η ομάδα που αποτέλεσε το ιδανικό fit για ένα άγουρο παιδί από την ελληνική Α2 την ώρα που οι Χοκς τον περίμεναν λίγο αργότερα στο NBA Draft.

Ως Γεράκι, δύσκολα θα είχε αυτή την εξέλιξη. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, που τότε δούλευε στην Ατλάντα, δεν έχει την φήμη του προπονητή που λατρεύει τους rookies και ειδικά αθλητές χωρίς ιδιαίτερες παραστάσεις όπως ήταν τότε ο Γιάννης.

Στο Μιλγουόκι λίγο το κακό ρόστερ, λίγο ο head coach Λάρι Ντρου, ακόμη περισσότερο ο τότε GM, Τζον Χάμοντ, έριξαν τον Αντετοκούνμπο αμέσως στα βαθιά και εκείνος κολύμπησε διότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.

"Μου αρέσει να δουλεύω στο Μιλγουόκι. Στην Αθήνα πηγαίνω για να βλέπω τους φίλους μου, για να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και για να χαλαρώνω. Όταν έρχομαι όμως εδώ, εξαφανίζομαι, είναι ήρεμη η πόλη, δεν έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Συγκεντρώνομαι στο μπάσκετ και γι' αυτό μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια πόλη που με αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα" μας είπε ο εν ενεργεία πρωταθλητής, όταν τον ρωτήσαμε τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μέρος special γι' αυτόν και για την οικογένειά του.

Του αρέσει να μπορεί να περπατάει στους δρόμους χωρίς να τον κυνηγούν, του αρέσει να πηγαίνει στο σούπερμάρκετ αργά το βράδυ, του αρέσει να επισκέπτεται ένα εστιατόριο χωρίς να είναι όλα τα μάτια στραμμένα σε εκείνον και στους δικούς του ανθρώπους. Το Μιλγουόκι είναι η πόλη του, θα μείνει όμως μέχρι το τέλος της καριέρας του εδώ; Θα μείνει και μόλις σταματήσει το μπάσκετ;

Η απάντησή του, η αλήθεια είναι ότι μας προκάλεσε μια μικρή έκπληξη.

"Ε δεν νομίζω. Πολύ κρύο. Σίγουρα όμως θα έρχομαι εδώ τα καλοκαίρια, θα έρχομαι και τον χειμώνα, ποιος ξέρει, μπορεί να δουλεύω για τους Μπακς. Δεν ξέρω, είναι μακρινή αυτή η συζήτηση, αλλά σίγουρα θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, να είμαι μαζί με τους φίλους μου".

Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται και τι γράφεται

Λίγες ώρες πριν από την opening night, στοιχηματικές εταιρείες και αναλυτές θεωρούν τους Μπακς τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι κι αν κράτησαν τον βασικό τους κορμό, τι κι αν η Big Three τους είναι 31, 30 και 27 ετών, τι κι αν ο πάγκος γέμισε και το ρόστερ έγινε ακόμη πιο βαθύ, οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι οι Νετς είναι το φαβορί στην Ανατολή, οι Λέικερς στη Δύση και αυτές οι ομάδες θα παλέψουν στους NBA Finals του Ιουνίου.

Για τον Γιάννη, οι εκτιμήσεις δεν έχουν σημασία. Καμία.

"Δεν με ενδιαφέρει καν τι λέγεται και τι γράφεται. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, διασκεδάζω και απολαμβάνω το μπάσκετ κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί έξω" μας είπε, μια ατάκα που κρύβει ένα βαθύτερο νόημα.

Ο Αντετοκούνμπο πιστεύει πως ο συνδυασμός της δουλειάς, της διασκέδασης, της ταπεινοφροσύνης, της βελτίωσης, των έξυπνων επιλογών και η ισορροπία των συναισθημάτων μετά από μεγάλες νίκες ή βαριές ήττες, είναι αρκετός για να οδηγήσει μια ομάδα στην κορυφή.

Μου αρέσουν οι παίκτες που μένουν στις ομάδες τους, αυτό έκανα κι εγώ, δεν μου αρέσει να τρέχω μακριά από τα δύσκολα

Για εκείνον, το να μείνει στο Μιλγουόκι και να κερδίσει με τους Μπακς, ήταν στόχος που επιτεύχθηκε. Η συμφωνία για την supermax επέκταση δεν επιτεύχθηκε στιγμιαία, οι επαφές με τον οργανισμό κράτησαν αρκετές ημέρες τον χειμώνα του 2020, στο τέλος της ημέρας όμως ομάδα και Γιάννης κρατήθηκαν χέρι-χέρι και μαζί ανέβηκαν στο Έβερεστ του παγκόσμιου μπάσκετ.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερα μόνο εγώ, το έκαναν πάρα πολλοί παίκτες με τον δικό τους τρόπο. Και αυτοί που έμειναν στις ομάδες τους, αλλά και όσοι έφυγαν. Ακόμη και οι παίκτες που άλλαξαν πόλη, πήραν το πρωτάθλημα με τον δικό τους τρόπο.

Εμένα μου αρέσουν οι μπασκετμπολίστες που μένουν στις ομάδες τους, αυτό έκανα κι εγώ. Δεν μου αρέσει να τρέχω μακριά από τα δύσκολα, προτιμώ να ψάξω για να βρω τρόπους για να ανταπεξέλθω σε δύσκολες καταστάσεις" μας εξήγησε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα τρόπαια του MVP και των τελικών
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα τρόπαια του MVP και των τελικών Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; Ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Cosmote TV πως συμβουλευόταν αθλητικό ψυχολόγο στη διάρκεια της περσινής περιόδου. Πριν απο μερικές ημέρες μας είπε μετά από το ματς με το Ντάλας ότι στα επτά πρώτα χρόνια της καριέρας του, κάθε αγώνας ήταν ζωής ή θανάτου.

Όχι πια.

Για τον Γιάννη, κάθε 48λεπτο είναι μια ψυχοσωματική εμπειρία διασκέδασης, αυτοσυγκέντρωσης, διαχείρισης καταστάσεων και λήψης αποφάσεων.

Έχει βρει την απόλυτη ισορροπία, γι' αυτό και στο Game 6 με τους Σανς πέτυχε 50 πόντους, γι' αυτό και είναι πλέον ο κορυφαίος παίκτης στο ΝΒΑ. Κι ας μην θέλει ο ίδιος να το λέει κι ας μην θέλει να το ακούει.

Ο νέος που θα κάνει τη διαφορά

Την Δευτέρα το SPORT24 εξήγησε γιατί αυτή ήταν η μέρα της κρίσης για τον Γκρέισον Άλεν. Ο νεαρός περιφερειακός περίμενε να μάθει αν θα πάρει πρόωρη επέκταση ή αν θα βγει στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι ως unrestricted free agent και με την προπόνηση να έχει ολοκληρωθεί, οι διαπραγματεύσεις μπήκαν στο τελικό τους στάδιο. Τελικά οι Μπακς έδωσαν στον Άλεν 20 εκατομμύρια για τα επόμενα δύο χρόνια και τον κράτησαν στο Μιλγουόκι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι σίγουρος για τον νέο του συμπαίκτη.

Τον ρωτήσαμε ποιο από τα νέα πρόσωπα θα βοηθήσει περισσότερο τα Ελάφια και η απάντησή του ήταν ακαριαία!

"Ο Γκρέισον Άλεν! Τον πιστεύω πολύ σαν παίκτη" μας είπε.

"Τον πιέζεις και λίγο" του απαντήσαμε, καθώς τον είδαμε να του φωνάζει να πάρει τα σουτ στον αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς, για να μας εξηγήσει πως: "Όχι, όχι, δεν τον πιέζω, δεν τον πιέζω. Απλά επειδή είναι τρομερός σουτέρ, θέλουμε να σουτάρει. Είναι σκληρό παιδί. Και τα άλλα παιδιά θα μας βοηθήσουν και ο Οτζελέγε και ο Χουντ, ο Τζορτζ Χιλ επέστρεψε, όλοι θα βοηθήσουν και όλοι πρέπει να παίξουν".

Είναι οι Μπακς καλύτεροι από πέρυσι;

Στη θεωρία, η οποία συχνά απέχει πολύ, ΠΟΛΥ, από την πράξη, οι Μπακς έχουν φέτος ένα πιο δυνατό και πιο γεμάτο ρόστερ σε σχέση με εκείνο της περσινής σεζόν. Και έχουν και μία θέση ανοιχτή για να την καλύψουν κατά το δοκούν, όταν υπάρξει ανάγκη, όταν βρεθεί ο ιδανικός αθλητής, αν προκύψει ένας νέος "Πι Τζέι Τάκερ" που ο Χορστ κι ο Μπουντενχόλζερ θα θεωρήσουν έτοιμο να βοηθήσει και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Για τον Γιάννη, τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά.

"Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι από πέρυσι ή αν έχουμε περισσότερο βάθος. Αυτό θα φανεί στη διάρκεια της χρονιάς. Θα δείξει. Να είμαστε καλά (χτυπάει το ξύλο της πόρτας!) για να μην τραυματιστούμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ήμασταν δεμένη ομάδα πέρυσι. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά την χρονιά, αλλά ήμασταν δεμένοι".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για τη ιστορία, την θέση του μονοδιάστατου Μπριν Φορμπς πήρε ο Γκρέισον Άλεν που θα ανταγωνιστεί τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο για την θέση του βασικού, όταν εκείνος γυρίσει από τον τραυματισμό και την επέμβαση στο ποδι, την θέση του Πι Τζέι Τάκερ την πήρε ο Σέμι Οτζελέγε, ενώ στην περιφέρεια προστέθηκαν ο backup άσος, Τζορτζ Χιλ, στη θέση του Τζεφ Τιγκ και ο Ρόντνι Χουντ, ένα 2-3άρι που αν μείνει μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς, μπορεί να γίνει ο 7ος-8ος παίκτης του rotation.

Ο Πατ Κόνατον δεν πάει πουθενά, ο Μπόμπι Πόρτις έμεινε στο Μιλγουόκι, ο Τζόρνταν Νουόρα έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός και, ξαναλέμε, στα χαρτιά οι Μπακς δείχνουν ακόμη πιο δυνατοί σε σχέση με περυσι.

Ποια βελτίωση στο σουτ; Ακόμα δεν έχω δείξει τίποτα

Πίσω στο 2018, όταν ανακοινώθηκε πως ο Γιάννης θα είναι το πρόσωπο του 2K19, τον ρωτήσαμε ποιο χαρακτηριστικό θα ήθελε στο 99 στην κανονική ζωή. Μας είχε πει την αντοχή "για να παίζω 48 λεπτά, να μου λέει ο προπονητής να βγω και να του λέω όχι, δεν κάθομαι πάγκο. Θα ήθελα να μπορώ να παίζω σε όλο τον αγώνα".

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, έχει πάρει 2 MVP κανονικών περιόδων, ένα πρωτάθλημα και ένα MVP Τελικών, οπότε ίσως οι προτεραιότητές του να έχουν αλλάξει.

"Θα ήθελα να έχω την διασκέδαση στο 99. Οποιοσδήποτε παίζει μπάσκετ, θα έλεγε "μακάρι να είχα το σουτ του Στέφ Κάρι. Βλάκας δεν είμαι. Πολλά θα ήθελα να βελτιώσω, σίγουρα όμως θέλω να βάζω τα σουτ. Δίποντα, τρίποντα, βολές".

Για το γεγονός ότι ήδη φέτος, μετά απο μόλις τρεις αγώνες της preseason, έχει δείξει σημαντική βελτίωση στην εκτέλεση και περισσότερο θράσος στα σουτ μέσης και μακρινής απόστασης, ο Αντετοκούνμπο δεν θέλει να ακούσει κουβέντα.

Κουβέντα!

"Ποια βελτίωση, ακόμη δεν έχω δείξει τίποτα. Αυτή τη στιγμή στη regular season έχω μηδέν δίποντα, μηδέν τρίποντα. Έχουμε μπροστά μας 82 ματς και μετά άλλα πόσα στα playoffs, θα δείξει" ήταν η αφοπλιστική του απάντηση.

Η γκρίνια για τις βολές, οι αποδοκιμασίες και το κίνητρο

Τα 11, 12, 13 δευτερόλεπτα που χρειαζόταν για να ολοκληρώσει την ρουτίνα του και να εκτελέσει μία βολή, ήταν ένα από τα πιο "καυτά" θέματα της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Τζέιμς Χάρντεν γκρίνιαζε στο παρκέ, οι προπονητές μιλούσαν περιφρονητικά, ο κόσμος μετρούσε αντίστροφα, ο Κρις Πολ έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως "μέχρι και ο Γιάνης πηγαίνει στη γραμμή γνωρίζοντας ότι θα αστοχήσει", πριν τον δει να του βάζει 17/19 στο Game 6 των NBA Finals.

Όλη αυτή η διαδικασία σκληραγώγησε ακόμη περισσότερο τον Greek Freak, αν και ο ίδιος δεν δείχνει να συμφωνεί ιδιαίτερα με αυτή την άποψη, καθώς θεωρεί πως όλα ξεκινούν και όλα τελειώνουν από και στα δικά του χέρια.

Ο Γιάννης στη γραμμή των βολών στο Game 5 των NBA Finals
Ο Γιάννης στη γραμμή των βολών στο Game 5 των NBA Finals AP PHOTO/ROSS D. FRANKLIN


"Κοίτα, όλοι έχουν μία άποψη και την σέβομαι. Αυτή είναι η δική σου άποψη, πως όλα αυτά με βοήθησαν. Εγώ θα σου πω ότι δεν συγκεντρωνόμουν στις βολές, θέλω να το πω με την καλή έννοια, δεν έμενα σε αυτό το κομμάτι, δεν σκεφτόμουν τις βολές. Δούλευα και από τη στιγμή που δούλευα, ήξερα ότι θα μπουν. Και μπήκαν όταν έπρεπε να μπουν! Δούλευα τις βολές και μέσα στη χρονιά και ακόμη δουλεύω σε αυτό το κομμάτι" μας είπε.

Για τον Γιάννη, για την φιλοσοφία του, η υποτίμηση και η αποδοκιμασία είναι δύο στοιχεία που οταν τα εκτοξεύει κάποιος προς το μέρος του, εκείνος τα αποκρούει και τα μετατρέπει σε κίνητρο.

"Όλη η συζήτηση, το αν θα μείνω στο Μιλγουόκι, το αν θα φύγω από το Μιλγουόκι, το αν θα κερδίσω, το αν θα χάσω, το αν είμαι παίκτης μόνο για την κανονική περίοδο, μου έδωσε κίνητρο. Δεν είναι θέμα πίεσης, για εμένα όλα αυτά είναι κίνητρα. Δεν κάθομαι να διαβάσω, ακούγονται όλα αυτά και φτάνουν στα αυτιά μου.

Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, τα καταφέραμε και αυτή τη στιγμή, όλα μοιάζουν πάρα πολύ πιο εύκολα. Το να το διασκεδάζω με ενδιαφέρει. Όταν δεν θα συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να πάω σπίτι μου".

Η επόμενη ημέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Απόψε το άλλοτε λεπτοκαμωμένο αγόρι από τα Σεπόλια ξεκινάει την 9η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Ποιος να μας το έλεγε όταν τον παρακολουθούσαμε στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, όταν ζούσαμε από κοντά το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2013, ότι στις 19 Οκτωβρίου του 2021 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπαίνει στην ένατη χρονιά του ως δύο φορές MVP κανονικών περιόδων, μία φορά MVP τελικών και μία φορά MVP All-Star Game, κυρίως όμως ως πρωταθλητής.

Ποιος να το έλεγε όταν στα χρόνια του NBA Greece, στις 15 Δεκεμβρίου του 2013, γράφαμε μετά από αγώνα Μάβερικς - Μπακς ότι "το Μιλγουόκι βρήκε τον επόμενο franchise παίκτη του" ότι αυτό το παιδί θα γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο.

Και όμως, ο Αντετοκούνμπο έχει πετύχει πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και εχει πετύχει πολλά περισσότερα έξω από τα γήπεδα, σε μια κληρονομιά που μεγαλώνει και θα είναι στο τέλος της καριέρας του ισάξια με εκείνη που θα αφήσει ως μπασκετμπολίστας.

Για τον Γιάννη, σημασία έχει πλέον να περνάει καλά. Όσο περνάει καλά, τόσο θα προκύπτουν όμορφα πράγματα για εκείνον, για εμάς, για εσάς, για το ελληνικό μπάσκετ, για τον αθλητισμό γενικότερα. Σε λίγες ημέρες το ΝΒΑ θα ανακοινώσει τους 75 κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Λίγκας και το όνομα του Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στην λίστα.

Για κάποιος είναι ένας από τους 25, 30, 35 καλύτερους που πάτησαν παρκέ. Στα δικά μας μάτια, ο Greek Freak έχει χαράξει δρόμο για την δεκάδα και έχει μπροστά του μία δεκαετία για να μας αναγκάσει να ξεκινήσουμε άλλου είδους συζητήσεις που τώρα μοιάζουν πρόωρες.

Προς το παρόν, κρατάμε την αυθόρμητη κίνησή του να μας δώσει το τρόπαιο του πρωταθλήματος λίγα λεπτά μετά από το τέλος του Game 6 με τους Σανς και ετοιμαζόμαστε για την opening night και για την υπέροχη τελετή που θα τον κάνει να δακρύσει. Μαζί του, μάλλον, θα δακρύσουμε κι εμείς, διότι όσο εκείνος ζει τα όνειρά του, όσο διασκεδάζει το παιχνίδι, τόσο ζούμε κι εμείς τα δικά μας όνειρα, μέσα από διαφορετικό ρόλο, αλλά με την ίδια αγάπη για το άθλημα.

Και στα επόμενα, μαζί του.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολιάζουν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum. Τζάμπολ στις 02:00.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ