ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στο SPORT24 για τον Θανάση: "Ο αδερφός μου δεν φοβάται να μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στο SPORT24 για τον Θανάση: "Ο αδερφός μου δεν φοβάται να μαρκάρει τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερώτηση του απεσταλμένου του SPORT24, Χάρη Σταύρου, σχετικά με το τι κάνει πολύτιμο τον Θανάση Αντετοκούνμπο και στάθηκε στο αγωνιστικό του προφίλ, αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι που τον έχει δίπλα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός στην νίκη με 127-104 επί των Νετς. Μετά τον αγώνα, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, το SPORT24 τον ρώτησε τι είναι αυτό που κάνει πολύτιμο τον Θανάση Αντετοκούνμπο στην ομάδα και η απάντησή του τα έλεγε όλα.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε:

"Στο γήπεδο αυτό που τον κάνει πολύτιμο είναι ότι προσπαθεί να κλέψει μπάλες, να πάρει ριμπάουντ, να παίξει άμυνα τον καλύτερο αντίπαλο επιθετικό και γενικά να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Αυτό κάνει μία ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε από αυτόν να κάνει. Βγαίνει στο παρκέ και αρπάζει την ευκαιρία

Είμαι χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου και είναι μέλος μίας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Και οι δύο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι".

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.


TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ