EUROLEAGUE

Ο Φακούντο Καμπάσο το παίρνει απόφαση, γυρίζει στην Ευρώπη και γίνεται περιζήτητος

Ο Φακούντο Καμπάσο το παίρνει απόφαση, γυρίζει στην Ευρώπη και γίνεται περιζήτητος
2022 AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτίζαν έχουν βάλει τον Φακούντο Καμπάσο στο στόχαστρό τους, ωστόσο ο 31χρονος Αργεντινός δεν θέλει να βιαστεί για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά από μια διετία στο NBA, στην οποία είχε 5.6 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 3.56 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 20.1 λεπτά συμμετοχής σε 130 αγώνες κανονικών περιόδων με τους Ντένβερ Νάγγετς, ο Φακούντο Καμπάσο είναι πλέον έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη.

Στα 31 του, ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ παραμένει free agent, είχε θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή στις ΗΠΑ, αυτό ωστόσο δεν μπορεί πλέον να συμβεί καθώς τα ρόστερ έχουν κλείσει σε τεράστιο ποσοστό και η περίπτωσή του δεν ιντριγκάρει κάποιον οργανισμό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Καμπάσο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στα μέρη μας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να θέλει να τον βάλει ξανά στο δυναμικό της παρά το γεγονός ότι στον άσο έχει τους Σέρχιο Γιουλ - Σέρχιο Ροντρίγκεθ, να ποντάρει σε συμφωνία μαζί του ώστε να δημιουργήσει ένα εκτός λογικής, μπασκετικής και οικονομικής, ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει.

Από τη στιγμή που ο Καμπάσο κατάλαβε ότι η πόρτα του NBA έκλεισε, ή έστω κλείνει, προέκυψε ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων. Λιθουανός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό, καθώς ο Αλέκσα Αβράμοβιτς παραμένει τραυματίας και εκτός δράσης, με μία ενδεχόμενη μετακόμιση του στο Βελιγράδι να αποτελεί τεράστιο upgrade για τη σερβική ομάδα που επέστρεψε στη EuroLeague για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια απλή συμμετοχή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Καμπάσο, ο οποίος κυριολεκτικά έβαλε χρήματα από την τσέπη του για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο NBA, δεν θα βιαστεί να κλείσει με αποδοχές σημαντικά μικρότερες από αυτές που θεωρεί ότι αξίζει. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν αποκλείεται να αφήσει τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ του, ώστε σε μερικές εβδομάδες ή σε λίγους μήνες οι ανάγκες κάποιων οργανισμών να ρίξουν στο τραπέζι του την καλύτερη προσφορά για ένα πολυετές συμβόλαιο.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ