ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: "Δεν θα παίξουμε στους τελικούς της ABA League"

Ερυθρός Αστέρας: "Δεν θα παίξουμε στους τελικούς της ABA League"
CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET/DJORDJE KOSTIC

Οργισμένη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα κατέβει στους τελικούς της ABA League εξέδωσε ο Ερυθρός Αστέρας, που ζητά αυτοί να αρχίσουν αφότου ολοκληρωθούν εκείνοι στο πρωτάθλημα Σερβίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν προτίθεται να κατέβει στους τελικούς της ABA League, στους οποίους προκρίθηκε μετά το 2-0 επί της Μπουντούτσνοστ. Οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου, που υπό κανονικές συνθήκες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είτε κόντρα στην Παρτίζαν, είτε κόντρα στην Τσεντεβίτα (σσ. η μεταξύ τους σειρά είναι στο 1-1), είναι έξαλλοι καθώς το πρόγραμμα των τελικών που ανακοίνωσε η Αδριατική Λίγκα συμπίπτει με εκείνο των τελικών του σερβικού πρωταθλήματος και τονίζουν πως αν αυτό δεν αλλάξει, εκείνοι θα απέχουν.

"Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό, μετά την επαίσχυντη ανακοίνωση της ABA league με τις ημερομηνίες των τελικών, ότι δεν θα παίξει στους τελικούς της ABA League, που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου 2023.

Ο σύλλογος εμμένει στην απόφασή του, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της 31ης Μαΐου 2023, ότι δεν θα παίξει στους τελικούς της ABA League μέχρι να τελειώσουν εκείνοι στο πρωτάθλημα Σερβίας", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Αστέρας.

Παράλληλα, τονίζει πως ο αθλητικός διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Μιλίγα Βοϊγίνοβιτς, δέχτηκε πιέσεις από ανθρώπους της Παρτίζαν "που προσπαθούν να πάρουν το πρωτάθλημα εκτός γηπέδου".

Να θυμίσουμε ότι η Παρτίζαν είχε υποπέσει σε πρωτοφανή γκάφα και είχε μείνει εκτός playoffs της Serbian Basketball League.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ