ΙΤΑΛΙΑ

Ο Εργκίν Αταμάν πιθανός επενδυτής στην Φορτιτούντο Μπολόνια

Ο Εργκίν Αταμάν σε αγώνα της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ
Ο Εργκίν Αταμάν σε αγώνα της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, φαίνεται να είναι ένας από τους πιθανούς επενδυτές στην ιταλική Φορτιτούντο Μπολόνια, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Το επόμενο του βήμα στις επενδύσεις είναι πιθανό να κάνει ο Εργκίν Αταμάν καθώς ο προπονητής της Εφές φαίνεται να είναι ένας από τους πιθανούς επενδυτές στην ιταλική Φορτιτούντο Μπολόνια, σύμφωνα με την La Repubblica Bologna. Ο Τούρκος προπονητής θα αποφασίσει εάν θα επενδύσει στον ιταλικό σύλλογο ή όχι, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο πρόεδρος της ομάδας θα έφτανε στην Τουρκία προκειμένου να συναντηθεί με τον Αταμάν.

Ο Αταμάν μάλιστα είχε γίνει μέτοχος στην ιταλική Τορίνο στο παρελθόν, συνεπώς έχει ήδη κάνει τα πρώτα του επενδυτικά βήματα στο συγκεκριμένο τομέα.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος, η Φορτιτούντο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή οικονομική και αγωνιστική κατάσταση καθώς ο προπονητής Γιασμίν Ρέπεσα αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ για προσωπικούς λόγους και σκέφτεται να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή, σύμφωνα με την La Repubblica Bologna, πριν καν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν.

Μάλιστα σε τέσσερα ματς που έχει δώσει η ιταλική ομάδα για το Super Cup δεν έχει σημειώσει νίκη, ενώ η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα και τον χορηγό της για τη φετινή σεζόν.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ