ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στηρίζει τον Άγγελο Παπανικολάου στις εκλογές της ΕΟΚ

Ο Άγγελος Παπανικολάου
Ο Άγγελος Παπανικολάου EUROKINISSI

Στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ τάχθηκε επισήμως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Υποψήφιος με την παράταξή του ο Χαράλαμπος Παπαπασχάλης.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τάχθηκε επισήμως στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου εν όψει των επικείμενων εκλογών της ΕΟΚ, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Το τριφύλλι ενημέρωσε για το γεγονός μέσω ανακοίνωσης, επισημαίνοντας παράλληλα πως το νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, Χαράλαμπος Παπαπασχάλης, θα μπει στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Χαράλαμπος Παπαπασχάλης θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο έμπειρος παράγοντας του "τριφυλλιού" θα βρίσκεται στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου με ξεκάθαρο στόχο να διατηρηθεί το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα.

Ο Χαράλαμπος Παπαπασχάλης έχει διατελέσει δύο φορές Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο. ενώ παράλληλα έχει διατελέσει και έφορος στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ