NBA

Ο Εμπίντ πήρε θέση για τον Σίμονς: "Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, δεν πληρώνομαι για να κάνω babysitting"

Philadelphia 76ers' Joel Embiid speaks with members of the media at the NBA basketball team's facility, Tuesday, Oct. 19, 2021, in Camden, N.J. Ben Simmons has been suspended by the Philadelphia 76ers for one game due to conduct detrimental to the team. Simmons will miss the 76ers season opener Wednesday night at New Orleans.(AP Photo/Matt Rourke)
Philadelphia 76ers' Joel Embiid speaks with members of the media at the NBA basketball team's facility, Tuesday, Oct. 19, 2021, in Camden, N.J. Ben Simmons has been suspended by the Philadelphia 76ers for one game due to conduct detrimental to the team. Simmons will miss the 76ers season opener Wednesday night at New Orleans.(AP Photo/Matt Rourke) PHOTO CREDITS: © 2021 MATT ROURKE / AP IMAGES

Ο Τζόελ Εμπίντ πήρε θέση για όσα έγιναν στην προπόνηση των Φιλαντέλφια Σίξερς την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την στάση του Μπεν Σίμονς.

Ο Μπεν Σίμονς είναι -για τα καλά- ξένο σώμα στους Φιλαντέλφια Σίξερς, παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες προκειμένου οι δύο πλευρές να τα βρουν.

Η στάση που κράτησε ο αριστερόχειρας περιφερειακός στην προπόνηση της Τρίτης 19 Οκτωβρίου κρίθηκε ως απαράδεκτη από τον Ντοκ Ρίβερς και τους ανθρώπους του οργανισμού, με αποτέλεσμα την τιμωρία του με απουσία από έναν (1) αγώνα στου πρωταθλήματος, αυτόν με τους Νιου Ορλίν Πέλικανς στην πρεμιέρα της regular season.

Όπως ήταν λογικό, στη media availabiity που ακολούθησε την ολοκλήρωση της προπόνησης έγιναν ερωτήσεις τόσο προς τον Ντοκ Ρίβερς όσο και προς τον Τζόελ Εμπίντ, με τον δεύτερο να είναι πιο οξύς στον λόγο του.

Ο βασικός ψηλός των Φιλαντέλφια Σίξερς είπε χαρακτηριστικά πως δεν τον ενδιαφέρει στο ελάχιστο πλέον ο Μπεν Σίμονς.

"Αυτή την στιγμή, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, ειλικρινά. Κάνει ό,τι θέλει. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να βοηθάω την ομάδα να παλεύει και να κερδίζει αγώνες, κάθε βράδυ, να ηγούμαι για όλα τα παιδιά. Η χημεία μας εσωτερικά είναι τέλεια, παρά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Όπως είπα, δεν με ενδιαφέρει. Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι δουλειά μου να κάνω babysitting. Πληρωνόμαστε για να παλεύουμε κάθε μέρα, να προπονούμαστε και να κερδίζουμε αγώνες. Δεν πληρωνόμαστε για να κάνουμε babysitting σε κάποιον κι είμαι σίγουρος πως έτσι νιώθουν κι οι συμπαίκτες μου" είπε χαρακτηριστικά ο Τζόελ Εμπίντ, που έδειξε ξεκάθαρα πως πλέον οι σχέσεις του με τον Μπεν Σίμονς είναι από κακές έως ανύπαρκτες.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ