ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ο Ελληνας του ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε θραύση στο ντεμπούτο του με τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς

Ο αθλητής των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Νίκος Λάλος
Ο αθλητής των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Νίκος Λάλος AP PHOTO/AARON DOSTER

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τουίταρε για τον Νίκο Λάλο και εκείνος έκανε θραύση στην πρώτη του εμφάνιση με τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς στο NFL. Το στοιχείο που τους συνδέει και τα καλά λόγια συμπαικτών και προπονητών (VIDEO).

Με ένα tweet το απόγευμα της Κυριακής (29/11), ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πολλούς από τους 48,4 εκατομμύρια followers του στο Twitter να αναζητήσουν πληροφορίες για τον Νίκο Λάλο.

Ελάχιστοι στην Ελλάδα γνώριζαν το όνομά του 23χρονου αθλητή που υπέγραψε συμβόλαιο με τους θρυλικούς Νιου Γιορκ Τζάιαντς τον περασμένο Απρίλιο, αποδεσμεύθηκε στις 5/9, συνέχισε στην practice squad και τελικά κλήθηκε ξανά στην πρώτη ομάδα πριν από δύο ημέρες για να κάνει χθες το ντεμπούτο του στο NFL και να έχει καθοριστική συμβολή στην εκτός έδρας νίκη (19-17) επί των Σινσινάτι Μπένγκαλς.

"Πρώτο ματς, interception, ευχή από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερο" είπε ο συμπαίκτης του Νίκου Λάλου, Λόγκαν Ράιαν και πρόσθεσε: "Είναι μέλος των νεαρών μας, σήμερα ανέβηκε αρκετά ειδικά από τη στιγμή που τον είχαμε ανάγκη. Δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση, είμαι χαρούμενος για την επιβράβευσή του, πρόκειται για μια σπουδαία ιστορία".

Ο αθλητής των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Νίκος Λάλος
Ο αθλητής των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Νίκος Λάλος AP PHOTO/AARON DOSTER

Ο Λάλος φοίτησε στο Σεντ Βίνσεντ - Σεντ Μέρι του Άκρον, στο Οχάιο, στο ίδιο λύκειο δηλαδή που φοίτησε κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε. "Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθανόμαστε έκπληξη που έμεινε στις φάσεις. Το βλέπουμε να το κάνει κάθε μέρα στην προπόνηση. Όταν προπονείσαι και εκτελείς σωστά, μπαίνεις και στους αγώνες. Βγήκε μπροστά για εμάς σήμερα" είπε ο προπονητής Τζο Τζατζ, που εξήγησε ότι "ο Λάλος δείχνει συνεχή βελτίωση, καθημερινά. Όταν χρειαστήκαμε βοήθεια, το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο και όλοι οι προπονητές αισθανθήκαμε σίγουροι για εκείνον".

Ο Λάλος είναι 23 ετών, έχει ύψος 1μ.96 και βάρος 122 κιλά. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Ντάρτμαουθ και πλέον ελπίζει ότι όχι μόνο θα βρει ρόλο στους Νιου Γιορκ Τζάιαντς, αλλά θα καθιερωθεί και στο NFL έχοντας και την υποστήριξη του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ