ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι τουίταρε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Είναι έτοιμος να γυρίσει στο ΝΒΑ"

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πανηγυρίζει σε φάση από αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πανηγυρίζει σε φάση από αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague EUROKINISSI

Μόνο τυχαίο δεν είναι το tweet που έκανε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον οποίο χαρακτήρισε τρομερό σουτέρ πριν εξηγήσει πως ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για μήνες, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποφάσισε να μη συμμετάσχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, δούλεψε ατομικά με στόχο να πάρει μια ευκαιρία στο ΝΒΑ και όπως φαίνεται είναι πράγματι πολύ πιθανό να γυρίσει εκεί.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο κορυφαίος ρεπόρτερ παγκοσμίως, τουίταρε για εκείνον το βράδυ της Δευτέρας (2/8), λέγοντας πως "μετά από δύο τίτλους με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο γκαρντ Τάιλερ Ντόρσεϊ, ένας τρομερός σουτέρ τριών πόντων στη EuroLeague, ενδιαφέρει αρκετές ομάδες στη Free Agency, όπως αναφέρουν πηγές στο ESPN. Ο Ντόρσεϊ έπαιξε τρία χρόνια στους Ατλάντα Χοκς και τους Μέμφις Γκρίζλις και είναι έτοιμος για να γυρίσει στο ΝΒΑ".

Ο Ντόρσεϊ είχε επιλεγεί στο νούμερο 41 του NBA Draft 2017 και σε 104 αγώνες με τους Χοκς και με τους Γκρίζλις είχε 6.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 16.1 λεπτά, αν και με το Μέμφις έπαιξε περισσότερο και είχε 9.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 21.3 λεπτά σε 21 αγώνες στη διάρκεια της σεζόν 2018/19. Στο ΝΒΑ έχει 35% στο τρίποντο, ενώ στη Μακάμπι είχε πέρυσι 39.4% και πριν από δύο χρόνια 38.9%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ