ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δημήτρης Πρίφτης φαβορί για να αντικαταστήσει τον Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο της Ούνικς
Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο της Ούνικς EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό, που έχει ξεχωρίσει τον Δημήτρη Πρίφτη ως πρώτο στόχο για την επόμενη ημέρα του οργανισμού.

Η παραμονή του Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό δεν είναι σίγουρη, για την ακρίβεια δεν είναι πλέον το πιθανότερο σενάριο εν όψει της σεζόν 2021/22.

Ο Ισραηλινός προπονητής που ανέλαβε τους πράσινους μετά από την απόλυση του Γιώργου Βόβορα οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, χωρίς ωστόσο η ομάδα να παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου, χωρίς το ρόστερ να πιάσει τα στάνταρ που όλοι περίμεναν σύμφωνα με το ταλέντο του.

Αυτή τη στιγμή η πιθανότητα αλλαγής προπονητή είναι μεγάλη, με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι το φαβορί σε περίπτωση που όντως υπάρξει διαδοχή του Όντεντ Κάτας, όπως είχε εξηγήσει το SPORT24 στο Show Must Go On LIVE της 11ης Ιουνίου.

Ο Έλληνας τεχνικός της Ούνικς βρέθηκε στο στόχαστρο και μετά από την αποχώρηση του Βόβορα, μπήκε εκ νέου τις τελευταίες ημέρες, βέβαια η κατάσταση μοιάζει ρευστή καθώς η ομάδα του Καζάν του έχει καταθέσει μια σπουδαία, μια γενναιόδωρη πρόταση για να τον κρατήσει με νέο μυθικό συμβόλαιο.

Η Ούνικς θα αγωνιστεί τη σεζόν 2021/22 στη EuroLeague μετά από τη συμμετοχή στους τελικούς του EuroCup και μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που έχει τον δικό του χαρακτήρα, τη δική του ταυτότητα.

Οι παράγοντες του οργανισμού δεν έχουν καν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο Πρίφτης αποφασίσει να αποχωρήσει, περιμένουν την απάντησή του (είναι... free agent) και την ίδια ώρα είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός τον έχει στην κορυφή της λίστας του αν φυσικά προχωρήσει στην αποπομπή του Όντεντ Κάτας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ