ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Δέδας σχολίασε τις φήμες για την ανάληψη της εθνικής ομάδας των "παραθύρων"

Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της ΑΕΚ
Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της ΑΕΚ INTIME

Πολύ έτοιμος και πολύ χαρούμενος δήλωσε ο Στέφανος Δέδας, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για την ανάληψη της εθνικής ομάδας των "παραθύρων" εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την εθνική ομάδα των "παραθύρων", την ομάδα που θα παλέψει για να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Ο Στέφανος Δέδας γνωρίζει τις εξελίξεις, έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Ιτούδη που προορίζεται για τις μεγάλες διοργανώσεις αρχής γενομένης από το EuroBasket 2022, ωστόσο παραδέχθηκε πως δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

"Το όνειρό μου είναι να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα, σε οποιοδήποτε πόστο. Είναι τιμή μου που υπάρχει αυτή η αναφορά. Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Λιόλιο, όμως είμαι πολύ έτοιμος και πολύ χαρούμενος για να φορέσω το εθνόσημο, νιώθω περήφανος που υπάρχει αυτή η προοπτική" ήταν το σχόλιο του προπονητή της ΑΕΚ μετά από την αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ