ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο γίνεται GM στην Μπαρτσελόνα

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποκτά επιτελικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα, αφού είναι ο νέος General Manager των μπλαουγκράνα, μετά την αποχώρηση του Νάτσο Ροντρίγκεθ.

Η αλλαγή προεδρικής σκυτάλης στην Μπαρτσελόνα δεν επηρεάζει μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά συλλήβδην τον οργανισμό. Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που έχει επιφέρει η επιστροφή του Τζοάν Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο είναι η τοποθέτηση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στη θέση του General Manager.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε το "διαζύγιο" με τον Νάτσο Ροντρίγκεθ, που βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση από το 2017, και την επένδυση στην εμπειρία και το όραμα του "Λα Μπόμπα". Κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί στη διάρκεια της ημέρας (Παρασκευή 16 Απριλίου), από τον οργανισμό.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ολοκλήρωσε την τεράστια αθλητική του καριέρα το 2017/18, για να αποκτήσει εν συνεχεία διοικητικό πόστο στην Μπαρτσελόνα. Πλέον, ως ο General Manager της ομάδας θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, όντας επί της ουσίας ο άνθρωπος που θα έρχεται σε άμεση επικοινωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και θα κινεί τα νήματα στο μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ