NBA

Ο Χάρντεν αποθέωσε τον Ντόντσιτς: "Οι Μάβερικς έχουν έναν πολύ ξεχωριστό παίκτη"

Ο Τζέιμς Χάρντεν κάνει δηλώσεις
Ο Τζέιμς Χάρντεν κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς μετά τον αγώνα των Νετς με τους Μάβερικς, λέγοντας ότι το Ντάλας έχει έναν πολύ ξεχωριστό παίκτη.

Ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς στην νίκη με 115-98 επί των Νετς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας 27 πόντους. Και ο Τζέιμς Χάρντεν είχε κάποια σπουδαία πράγματα να πει για τον αντίπαλό του.

Μετά τον αγώνα ο σταρ των Νετς ρωτήθηκε για το τι πιστεύει για τον Ντόντσιτς και αν βλέπει ομοιότητες στο παιχνίδι τους και έσταζε μελι.

"Ο Ντόντσιτς παίζει στο δικό του τέμπο. Έχουμε κάποιες ομοιότητες στο παιχνίδι μας και δεν αφήνει κανέναν να τον υποχρεώσει σε βιαστικές αποφάσεις και κάνει ό,τι θέλει" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, για να προσθέσει: "Αυτό είναι σπάνιο για έναν παίκτη της ηλικίας του, νομίζω είναι 21 ετών. Ο τρόπος που ελέγχει το παιχνίδι είναι εξαιρετικός και έχει πολύ, πολύ λαμπερό μέλλον. Οι Μάβερικς έχουν έναν πολύ ξεχωριστό παίκτη".

Ο Ντόντσιτς από την πλευρά του όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Χάρντεν δεν έκρυψε την χαρά του, δηλώνοντας: "Είναι τρομερό αυτό που είπε. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς νιώθω. Το εκτιμώ πολύ, τον παρακολουθώ, είναι σπουδαίος παίκτης και είναι ξεχωριστό να ακούω κάτι τέτοιο".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Χάρντεν και την απάντηση του Ντόντσιτς:

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ