ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Χάρης Σταύρου από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Show Must Go On

Ο Χάρης Σταύρου στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου
Ο Χάρης Σταύρου στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου PRINTSCREEN

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την σεζόν 2021/22 και μίλησε στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Το SPORT24 κάνει για ακόμα μία φορά την διαφορά. Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται ήδη στο Μιλγουόκι για το τελευταίο φιλικό των Μπακς (τα ξημερώματα του Σαββάτου, 03:00, 16 Οκτωβρίου, ώρα Ελλάδος) κόντρα στους Μάβερικς και - φυσικά - την πρεμιέρα των πρωταθλητών τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/10, 02:30) κόντρα στους Νετς, όπου θα παραλάβουν τα δακτυλίδια τους.

Ο Χάρης Σταύρου εμφανίστηκε στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου απευθείας από το Μιλγουόκι και μίλησε για όσα θα ακολουθήσουν.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ THE SHOW MUST GO ON LIVE NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ