ΛΕΙΚΕΡΣ

Ο Χάουαρντ έριξε τους τόνους στον καυγά με τον Ντέιβις: "Είναι αδελφός μου, συμβαίνουν μερικές φορές αυτά"

Ο Χάουαρντ έριξε τους τόνους στον καυγά με τον Ντέιβις: "Είναι αδελφός μου, συμβαίνουν μερικές φορές αυτά"

Έπειτα από τον καυγά τους στον πάγκο των Λέικερς που τους οδήγησε στο να πιαστούν στα χέρια, Χάουαρντ και Ντέιβις τα βρήκαν με τον πρώτο να δηλώνει πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν μερικές φορές όταν υπάρχει πάθος για νίκη.

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τους Σανς, το κλίμα στους Λέικερς έγινε ακόμα πιο βαρύ με την συμπλοκή των Χάουαρντ και Ντέιβις που οδήγησε τους δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια στο πάγκο κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.

Στη συνέντευξη Τύπου αργότερα, ο Χάουαρντ θέλησε να σβήσει τη φωτιά ανάμεσα στους δύο λέγοντας πως όλα είναι καλά μεταξύ τους και πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν όταν και οι δύο έχουν πάθος για τη νίκη. Μάλιστα θεώρησε το θέμα λήξαν χαρακτηρίζοντας τον Ντέιβις "αδερφό και συμπαίκτη του".

"Eίχαμε μία διαφωνία για κάτι που έγινε στο παρκέ. Είχαμε πάθος για τη νίκη και δεν θέλαμε να χάσουμε. Είμαστε ώριμοι άντρες, συμβαίνουν τέτοια πράγματα μερικές φορές. Δεν έχουμε τίποτα μεταξύ μας, είναι αδελφός μου και συμπαίκτης μου ο Ντέιβις και αυτό του είπα, ότι θα πολεμάω πάντα γι αυτόν και θα είμαι εκεί γι αυτόν. Είμαστε καλά και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε το θέμα".

Θυμηθείτε τον καυγά ανάμεσα στους παίκτες των Λέικερς:

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ