NBA

Ο Χάμπτον των Μάτζικ ψήλωσε πέντε πόντους σε έναν χρόνο

Ο Αρ Τζέι Χάμπτον με την φανέλα των Μάτζικ
Ο Αρ Τζέι Χάμπτον με την φανέλα των Μάτζικ Ⓒ 2021 NELL REDMOND/ ASSOCIATED PRESS

Ο Αρ Τζέι Χάμπτον των Μάτζικ αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια της φετινής, ρούκι, χρονιάς του πήρε πέντε πόντους σε ύψος και πλέον είναι 1.98 μέτρα.

Ο Αρ Τζέι Χάμπτον ξεκίνησε την ρούκι σεζόν του στους Νάγκετς - που τον επέλεξαν στο Νο24 του ΝΒΑ Draft 2020 - έχοντας ύψος 1.93 μέτρα. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε στους Μάτζικ με ύψος 1.98 μέτρα!

Ο 20χρονος φόργουορντ βρίσκεται ακόμα στην ανάπτυξη και έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξή του στο "Athletic" απαντώντας έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το αν ισχύει πως πράγματι ψήλωσε.

"Είναι αλήθεια. Έχω πάρει πέντε πόντους από την αρχή της σεζόν. Ήμουν 1.93 μέτρα όταν μπήκα στο ΝΒΑ και τώρα είμαι 1.98 μέτρα. Ελπίζω να ψηλώσω κι άλλο" δήλωσε, για να προσθε΄σει στην συνέχεια: "Νομίζω ότι θα σταματήσω να αναπτύσσομαι στα 22 μου και είμαι μόλις 20 ετών αυτή τη στιγμή".

Την ρούκι σεζόν του ο Χάμπτον είχε 6.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 17.4 λεπτά συμμετοχής σε 51 αγώνες με τις φανέλες των Νάγκετς και των Μάτζικ. Με την φανέλα του Ορλάντο πάντως είχε 11.2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής, αφήνοντας υποσχέσεις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ