NBA

Ο Αβντίγια θα προπονείται ατομικά στο ξεκίνημα του τρέινινγκ καμπ των Γουίζαρντς

Ο Ντένι Άβντιγια με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Ντένι Άβντιγια με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Η αποθεραπεία του Ντένι Αβντίγια στον τραυματισμένο του δεξιό αστράγαλο δεν έχει πάει όπως περίμεναν οι Γουίζαρντς, με αποτέλεσμα ο Ισραηλινός να αναμένεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο Ντένι Αβντίγια θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμα πριν ενταχθεί εντελώς στο προπονητικό πρόγραμμα των Γουίζαρντς. Αυτό έκαναν γνωστό οι "Μάγοι", αναφέροντας ότι ο Ισραηλινός φόργουορντ δεν είναι ακόμα στο 100% μετά τον περσινό τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο (κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο).

Ο Αβντίγια έχει ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και καιρό, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει δυναμικά άλματα, ενώ δεν έχει πάρει μέρος σε κάποια (ανεπίσημα) οικογενειακά διπλά. Με βάση αυτά που αναφέρουν οι Γουίζαρντς, η περίπτωσή του θα παρακολουθείται καθημερινά μέχρι να του δοθεί άδεια να ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα, αφού κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του έχασε λίγο χρόνο.

Την περσινή, ρούκι, σεζόν του ο Αβντίγια είχε 6.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής (54 αγώνες - 32 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ