NBA

Ο Αρίζα απαλλάχθηκε από την κατηγορία της κακοποίησης του 12χρονου γιου του

Ο Τρέβορ Αρίζα σε αγώνα των Μπλέιζερς με τους Νάγκετς την σεζόν 2019/20
Ο Τρέβορ Αρίζα σε αγώνα των Μπλέιζερς με τους Νάγκετς την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η κατηγορία κακοποίησης του 12χρονου γιου που ακολουθούσε τον Τρέβορ Αρίζα δεν ισχύει πλέον, αφού ο δικαστής της υπόθεσης απάλλαξε τον έμπειρο φόργουορντ, ακυρώνοντας και τα περιοριστικά μέτρα που είχαν τεθεί.

Ο Τρέβορ Αρίζα βρέθηκε στο επίκεντρο πριν από σχεδόν δύο μήνες όταν η πρώην σύζυγός του τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιο τους, ασκώντας περιοριστικά μέτρα. Αυτή η κατηγορία ωστόσο δεν υφίσταται πλέον.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο δικαστής που επιλήφθηκε της υπόθεσης πήρε καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους (γονείς, παιδί, ψυχολόγους) και έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο νυν φόργουορντ των Θάντερ δεν αποτελεί απειλή για τον γιο του και δεν τίθεται θέμα ενδοοικογενειακής βίας.

Βάσει της απόφασης που έγινε γνωστή, ο δικαστής αναφέρει ότι "αν και η σχέση του Τρέβορ Αρίζα με τον γιο του είναι τεταμένη, το παιδί δεν κινδυνεύει ούτε σωματικά, ούτε συναισθηματικά από τον πατέρα του", αναφέροντας ωστόσο στην συνέχεια ότι ίσως ο Αρίζα έχει έναν πιο επιθετικό τρόπο διαπαιδαγώγησης.

Για την ιστορία, ο Αρίζα - ο οποίος είναι πλέον ο παίκτης που έχει γίνει ανταλλαγή περισσότερες φορές από κάθε άλλον στην ιστορία του ΝΒΑ - βρίσκεται σε χρόνια κόντρα με την πρώην σύζυγό του, ενώ το καλοκαίρι επέλεξε να μην πάει στην "φούσκα" με τους Μπλέιζερς, προκειμένου να περάσει έναν μήνα με τον 12χρονο γιο του στο πλαίσιο της συζήτησης για την επιμέλεια του παιδιού.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ