ΑΡΗΣ

Ο Άρης δηλώνει συμμετοχή στο EuroCup και περιμένει BCL

Ο Άρης δηλώνει συμμετοχή στο EuroCup και περιμένει BCL
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS/ EUROKINISSI

Η συμμετοχή του Άρη στο Basketball Champions League αποτελεί διακαή πόθο, ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δηλώσει συμμετοχή και στο EuroCup για να είναι είναι καλυμμένη σε κάθε ενδεχόμενο.

Η συμμετοχή του Άρη σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση τη σεζόν 2023-24 αποτελεί κύριο μέλημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το Basketball Champions League εξακολουθεί να αποτελεί την προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους, όμως το EuroCup μπορεί να λειτουργήσει ως εναλλακτικό πλάνο, για αυτό και ο Άρης θα δηλώσει όπως όλα δείχνουν συμμετοχή και εκεί.

Η διορία για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στην δεύτερη διοργάνωση της EuroLeague εκπνέει στις 15 Ιουνίου, ωστόσο, η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σημαίνει απαραίτητα και έγκριση της συμμετοχής, αφού θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε ακόμα πως η FIBA και το BCL θα λάβουν τις αποφάσεις τους για συμμετέχουσες ομάδες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 23 Ιουνίου, με τον Άρη να ελπίζει πως θα τοποθετηθεί απευθείας στην regular season και όχι στα προκριματικά. Αν όλα κυλήσουν ευνοϊκά και ο Άρης βρει μία θέση στο BCL, τότε θα αποσύρει την πρόθεση συμμετοχής του από το EuroCup.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ