Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αργοναύτης Ραφήνας διαμαρτυρήθηκε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα με τον ΒΑΟΛ στη Χίο, οι παράγοντες του Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν (PHOTO).

Δεν ήμασταν παρόντες στην αναμέτρηση, δεν έχουμε εικόνα από αυτή, σίγουρα όμως ο αγώνας του ΒΑΟΛ Χίου με τον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας είχε και τρίτο και ίσως έχει και τέταρτο ημίχρονο. Το τελικό 63-58 άφησε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για τη διαιτησία, πριν διαμαρτυρηθούν με πρωτότυπο τρόπο δίνοντας ένα στατιστικό που δεν είχαμε δει στο παρελθόν.

" Σε εναν αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με κικ μποξινγκ, ο Αργοναύτης έχασε στα σημεία απο τον ΒΑΟΛ στην Χιο με 63-58. Στο DNA της ομάδας μας δεν χωρουν δικαιολογίες οσο και αν οι δύο διαιτητές του αγώνα, Ντάσης κ Ξηροκώστας επέτρεψαν το αντιαθλητικο παιχνιδι ορισμένων παικτών των γηπεδούχων. Ετσι τα 9/33 τριποντα, οι 11 χαμένες βολές κ οι τραυματισμοί των Παπουτσή, Παπακώστα κ Λίτσο στην διάρκεια του αγώνα ήταν τα σημεία κλειδιά, με την ομάδα της Χίου να εχει κορυφαίο παίκτη τον κικ μποξερ Σουλίκα που με δύο εγκληματικές αγκωνιές στο κεφάλι εβγαλε knocked down τους δυο τελευταίους. Φυσικά και δεν αποβλήθηκε μιας και στο άθλημα που τον άφησαν να παίξει... όλα επιτρέπονται", αναφέρεται στη δημοσίευση της ομάδας στη σελίδα της στο Facebook, όπως βλέπετε και στην εικόνα με το ιδιαίτερο στατιστικό.

Ο Αργοναύτης Ραφήνας διαμαρτυρήθηκε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ