ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο αποχαιρετισμός του Αλέξη Τσίπρα στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

"Παράγοντας άλλου τύπου" χαρακτηρίστηκε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος που "έφυγε" την Κυριακή 10/6 σε ηλικία 89 ετών.

Ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου συγκλονίζει το πανελλήνιο. Λίγες ώρες μετά τον χαμό του επί σειρά πέντε δεκαετιών παράγοντα του Παναθηναϊκού , ο Αλέξης Τσίπρας τον αποχαιρέτησε με ένα tweet στο οποίο τα έλεγε όλα.

" Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ