Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΑΟ Μυκόνου τρόλαρε το σκηνικό με Αντετοκούνμπο - Χάρελ σε ένα απίθανο VIDEO και "εδώ δεν είναι Πάτρα"

Ο ΑΟ Μυκόνου τρόλαρε το σκηνικό με Αντετοκούνμπο - Χάρελ σε ένα απίθανο VIDEO και "εδώ δεν είναι Πάτρα"
PRINTSCREEN

Ο ΑΟ Μυκόνου έδειξε ξανά γιατί είναι ένας από τους πιο viral συλλόγους στο ελληνικό μπάσκετ, αφού ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό VIDEO με αφορμή το σκηνικό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Μόντρεζλ Χάρελ και την... σκάλα των Σίξερς, με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Τσάμη

ΑΟ Μυκόνου και viral πάνε χέρι-χέρι εδώ και χρόνια. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά στο τελευταίο VIDEO που ανέβασε ο σύλλογος των Κυκλάδων ενόψει του αγώνα με τον Αίολο Πατρών για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ανδρών, όπου τρόλαρε το σκηνικό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Μοντρέζλ Χάρελ που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Στο VIDEO λοιπόν εμφανίζεται ο - παίκτης της Μυκόνου, αλλά Πατρινός - Άγγελος Τσάμης, ο οποίος εμφανίζεται στο γήπεδο να εκτελεί βολές, όταν εμφανίζεται ένας άνθρωπος και παίρνει την μπάλα, λέγοντας "εδώ δεν είναι Πάτρα". Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, αφού ακολούθως ο βετεράνος γκαρντ συνεχίζει απτόητος να εκτελεί βολές και ο "αντίπαλός" του να τις παίρνει μία-μία, μέχρι που έβαλε μία σκάλα και μία... σκαλωσιά, λέγοντας ότι μέχρι την Κυριακή (27/11) που είναι ο αγώνας θα έχει τελειώσει με την δουλειά του.

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ