ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς αποκάλυψε τον στόχο του για την Παρτίζαν και δεν έκανε πλάκα

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς αποκάλυψε τον στόχο του για την Παρτίζαν και δεν έκανε πλάκα
AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Πολύ ψηλά έβαλε τον πήχη ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ενόψει της σεζόν 2022/23 που θα βρει την Παρτίζαν ξανά στην ελίτ της Ευρώπης.

Η επιστροφή της Παρτίζαν στη EuroLeague δεν ήταν αποτέλεσμα της πορείας της στο EuroCup, αλλά του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση. Ακόμη κι έτσι, η ομάδα του Βελιγραδίου δεν στάθηκε στο πώς μπήκε στην ελίτ, αλλά στο πώς θα σταθεί καλά απέναντι στις κορυφαίες της Ευρώπης, πώς θα ξεχωρίσει υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο ψηλός της Παρτίζαν, μίλησε στην Mozzart και δεν είχε όρεξη για... μετριότητες. Μίλησε για τον στόχο του συλλόγου και η αλήθεια είναι ότι τα λόγια του προκαλούν έκπληξη.

"Θα είμαστε έτοιμοι για να εκπλήξουμε τους πάντες. Ας κάνουμε το μπαμ αυτή τη χρονιά, ας μην ψάχνουμε την μετριότητα. Ας προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο Final Four της EuroLeague και γιατί όχι, να κερδίσουμε και το τρόπαιο" ήταν τα λόγια του νεαρού πρώην παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που είναι προφανώς ενθουσιασμένος από την απόκτηση των Ντάντε Έξουμ, Ντανίλο Άντζουσιτς, Ιωάννη Παπαπέτρου, Τζέιμς Νάναλι.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ