NBA

Ο 41χρονος Χάσλεμ βγήκε από τη ναφθαλίνη, πλακώθηκε με τον Χάουαρντ και αποβλήθηκε

Ο 41χρονος Χάσλεμ βγήκε από τη ναφθαλίνη, πλακώθηκε με τον Χάουαρντ και αποβλήθηκε

Στο ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν, ο Γιουντόνις Χάσλεμ πρόλαβε να παίξει 2:40 πριν αρπαχτεί με τον Ντουάιτ Χάουαρντ με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ήταν η 45η συμμετοχή του τα τελευταία πέντε χρόνια (VIDEO).

Θεατής φέτος ο Γιουντόνις Χάσλεμ, δεν είχε πάρει ούτε λεπτό με τη φανέλα των Χιτ στα 69 πρώτα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/5) ο Έρικ Σπόλστρα του έδωσε χρόνο απέναντι στους Σίξερς (νίκη με 106-94 για το Μαϊάμι) και ο 41χρονος ψηλός που παραμένει τιμής ένεκεν στο ρόστερ της ομάδας του Μαϊάμι, έχοντας σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια και στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, τα έκανε μαντάρα.

Αρπάχτηκε με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και προσπάθησε να πιαστεί στα χέρια μαζί του 10:19 πριν από το ημίχρονο στην American Airlines Arena, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να μπουν στη μέση και να τον στείλουν απευθείας στα αποδυτήρια. Σε 2:40 ο Χάσλεμ, ο οποίος είχε τέσσερις συμμετοχές πέρυσι, 10 πριν από δύο χρόνια, 14 πριν από τρία και 16 πριν από τέσσερα (45 ματς σε πέντε σεζόν δηλαδή) σκόραρε 4 πόντους από 2/2 δίποντα και πήρε ένα ριμπάουντ.

Δείτε τι συνέβη ανάμεσα στον Χάσλεμ και τον Χάουαρντ:

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ