NBA

ΝΒΑ, Το ξεστόμισε ο Ντρέιμοντ Γκριν: "Χωρίς τον Ντουράντ δεν θα είχαμε νικήσει τους Καβαλίερς"

ΝΒΑ, Το ξεστόμισε ο Ντρέιμοντ Γκριν: "Χωρίς τον Ντουράντ δεν θα είχαμε νικήσει τους Καβαλίερς"
AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παραδέχθηκε χωρίς περιστροφές την αξία της συνεισφοράς του Κέβιν Ντουράντ στην επιτυχία των Γουόριορς.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν, πιθανόν, ο βασικότερος από τους λόγους που ο Κέβιν Ντουράντ δεν συνέχισε στους Γουόριορς μετά το καλοκαίρι του 2019. Οι δυο τους δεν είχαν καλές σχέσεις και σταδιακά επήλθε η οριστική ρήξη.

Κι όμως ο 32χρονος φόργουορντ φρόντισε να πιστωθούν στον "KD" όλα εκείνα τα credits που του οφείλονται για ό,τι έχουν χτίσει οι Πολεμιστές την τελευταία δεκαετία στο ΝΒΑ.

Ενδεχομένως κάποιος θα πίστευε ότι ο Γκριν θα 'ταν ο τελευταίος που απέδιδε τα του... Ντουράντ στον Ντουράντ. Έχει, ωστόσο, αποδείξει πως τουλάχιστον είναι ειλικρινής και σίγουρα ακριβοδίκαιος.

Τι όμως παραδέχθηκε δημόσια ο Γκριν; Ότι "δεν θα είχαμε νικήσει τους Καβαλίερς χωρίς τον Κέβιν". Ούτε το 2017 ούτε το 2018. Τότε δηλαδή που ο Ντουράντ αναδείχθηκε MVP των NBA Finals. Ναι μεν υποστήριξε πως το νερό είχε μπει στ' αυλάκι, αλλά ξέρει κι αυτός πολύ καλά πως η συνύπαρξη με τον αστέρα της λίγκας ήταν κομβικής σημασίας.

Το σχετικό απόσπασμα

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ