NBA ΑΓΩΝΕΣ

ΝΒΑ Πρεμιέρα: Μπακς - Νετς και Λέικερς - Γουόριορς, οι αγώνες της πρώτης ημέρας της σεζόν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μπακς υποδέχονται τους Νετς (02:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) και οι Λέικερς τους Γουόριορς (05:00, Cosmote Sport 7), στους δύο αγώνες που ανοίγουν την αυλαία της σεζόν 2021/22 του ΝΒΑ.

Η μεγαλη στιγμή έφτασε για το ΝΒΑ. Σε μερικές ώρες θα ανοίξει η αυλαία της σεζόν 2021/22, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποδέχονται τους Νετς (02:30, Cosmote Sport 4, LIVE από το SPORT24 και LIVE SHOW με έκτακτη Game Night), σε ένα παιχνίδι που περιμένουν όλοι οι φαν του ΝΒΑ.

Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει συνολικά δύο αγώνες, με τον έτερο αγώνα να ξεκινάει λίγο αργότερα, με τους Λέικερς να υποδέχονται τους Γουόριορς (05:00, Cosmote Sport 7).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (χαράματα Τετάρτης ώρα Ελλάδος):
Μπακς - Νετς (02:30, Cosmote Sport 4)
Λέικερς - Γουόριορς (05:00, Cosmote Sport 7)

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι - Αποστολή στο NBA

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών. Η νέα σεζόν του NBA 2021-2022 ξεκινά και θα είναι στο SPORT24!

TAGS NBA ΑΓΩΝΕΣ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ