NBA

ΝΒΑ: Οι δεύτερες σκέψεις των Λέικερς για τον Γουέστμπρουκ εξαρτώνται από τον νέο προπονητή

ΝΒΑ: Οι δεύτερες σκέψεις των Λέικερς για τον Γουέστμπρουκ εξαρτώνται από τον νέο προπονητή
AP PHOTO/RICK BOWMER

Πώς ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Φρανκ Βόγκελ στον πάγκο των Λέικερς επηρεάζει το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα περίοδο.

Οι ιθύνοντες των Λος Άντζελες Λέικερς ψάχνουν από καιρό τον νέο προπονητή. Μιλούν με ελεύθερους ή μη υποψηφίους, γράφουν και σβήνουν ονόματα από τη λίστα, ζυγίζουν τα δεδομένα. Ήδη έχουν περάσει από συνέντευξη αρκετοί εξ όσων κρίθηκαν πως, σε πρώτη φάση, πληρούν τις προϋποθέσεις ν' αναλάβουν την περίπλοκη πλην δελεαστική αυτή δουλειά και θα υπάρξει συνέχεια στις επαφές.

Σ' όλους ανεξαιρέτως γίνεται μέχρι τώρα μια βασική ερώτηση με δύο σκέλη: αν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ χωρά στο ρόστερ της επόμενης περιόδου και πώς θα μπορούσαν να τον εκμεταλλευτούν, ταιριάζοντάς τον στα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Ο Σαμ Άμικ του Athletic έμαθε την ενδιαφέρουσα πληροφορία και τη μετέφερε στο αναγνωστικό κοινό. Και ο ίδιος ήταν μεταξύ εκείνων που θεωρούσαν δεδομένη την ένταξη του 33χρονου σούπερ σταρ σε κάποια συμφωνία ανταλλαγής. Τώρα πλέον δεν ξέρει τι να περιμένει από την Τζένι Μπας και τους συνεργάτες της.

Ο Russ είχε 18.5 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 7.1 ασίστ στην κανονική περίοδο και, παρά τη φρικτή σεζόν των Λέικερς που δεν πρόλαβαν καν το play-in tournament μένοντας στην 11η θέση, δεν είναι νούμερα από περιφερειακό που βρίσκεις εύκολα στην αγορά. Γι' αυτό και θέλουν να 'ναι βέβαιοι ότι ο Γουέστμπρουκ περισσεύει στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί με στόχο να επανέλθει στο επίπεδο της διεκδικήτριας του τίτλου.

Σ' αυτήν την περίπτωση ο Γουέστμπρουκ είτε θα χρειαστεί να επαναφέρει τις φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στο instagram είτε ν' αναρτήσει νέες.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ