NBA

ΝΒΑ: Νικς και Κέμπα Γουόκερ βρήκαν την πιο βολική λύση για να μην εκτίθενται

Ο Κέμπα Γουόκερ σε μια τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα των Νικς
Ο Κέμπα Γουόκερ σε μια τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα των Νικς AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Κέμπα Γουόκερ ξεχνά το υπόλοιπο της σεζόν και θα περιμένει αναγκαστικά την ανταλλαγή του καλοκαιριού.

Αποδείχθηκε μια σχέση καταδικασμένη σε αποτυχία. Ο Κέμπα Γουόκερ δεν ταίριαξε ποτέ με τον Τομ Τιμποντό και η θητεία του στους Νικς δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μια σεζόν.

Στο φινάλε της τρέχουσας θα αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου και η ομάδα της Νέας Υόρκης ν’ απαλλαγεί από έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται και ο 31χρονος πόιντ γκαρντ (1.83μ) να βρει μια ομάδα για την αγωνιστική επανεκκίνησή του.

Προς το παρόν ο Γουόκερ θα επικεντρωθεί στο σώμα του και στη συντήρησή του. Διότι αρκετά ταλαιπωρήθηκε εφέτος, χωρίς να παίξει στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου. Ήταν μια προσωπική απόφαση κι ένα αίτημα που οι άνθρωποι των Νικς αποδέχθηκαν, αφού ούτως ή άλλως ο κόουτς Τιμποντό δεν σκόπευε να στηριχθεί πάνω του στην τελική απόπειρα εισόδου τουλάχιστον στο play-in tournament. Από το 25-34 και τη 12η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια.

Ο Γουόκερ δεν αφομοιώθηκε στους Νεοϋορκέζους και πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 20 ματς ήταν κιόλας ξένο σώμα. Επανήλθε στο ροτέισον όταν προέκυψαν προβλήματα στην περιφέρεια, κάνοντας σποραδικά μερικές λαμπερές εμφανίσεις, αλλά και του ίδιου τα γόνατα δεν ήταν ικανά να στηρίξουν μια σταθερά καλή απόδοση.

Του Γουόκερ το συμβόλαιο είναι πολύ προσιτό για ανταλλαγή, αφού του χρόνου θα πρέπει να πληρωθεί με μόλις 9 εκατ. δολάρια. Θα αποχωρήσει από τη Νέα Υόρκη με τα χειρότερα νούμερα της καριέρας του (11.6 πόντοι με 40% FG, 3.5 ασίστ).

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ