NBA FINALS

ΝΒΑ Finals, η τρυφερή στιγμή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια και τον Λίαμ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια και τον γιό τους Λιάμ μετά το Game 6 των NBA Finals κόντρα στους Φοίνιξ Σανς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια και τον γιό τους Λιάμ © 2021 AARON GASH/ASSOCIATED PRESS

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του Game 6 των NBA Finals, και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτρεξε στη σύντροφο του Μαράια Ριντλσπρίγκερ σε μια τρυφερή στιγμή με τον γιό τους, Λίαμ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μυθικός στη σειρά των NBA Finals, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ αναδείχθηκε και MVP της σειράς. Η πρώτη κίνηση που έκανε μετά τη λήξη του Game 6 με τους Φοίνιξ Σανς ήταν να τρέξει στη μητέρα του, αλλά και στη σύντροφό του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, που είχε αγκαλιά τον γιό τους, Λίαμ, με τον φακό να απαθανατίζει την τρυφερή στιγμή της οικογένειας.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ