NBA ΑΓΩΝΕΣ

ΝΒΑ Αγώνες: Οι Μπακς των Αντετοκούνμπο δοκιμάζονται στο Μαϊάμι, Ντόντσιτς εναντιον Γιανγκ στην Ατλάντα

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον Ⓒ 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Τα χαράματα της Παρασκευής (22/10) το ΝΒΑ συνεχίζεται, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αγώνες, με την μονομαχία των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Χιτ στο Μαϊάμι να ξεχωρίζει.

Οι Μπακς ρίχνονται ξανά στην "μάχη" της κανονικής περιόδου. Δύο ημέρες μετά την άνετη νίκη επί των Νετς στην πρεμιέρα της σεζόν 2021/22, όπου παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα τα έφερε έτσι που αντιμετωπίζουν ακόμα έναν δυνατό αντίπαλο.

Για την ακρίβεια το Μιλγουόκι δεν αντιμετωπίζει όποιον και όποιον αντίπαλο, αλλά τους Χιτ στο Μαϊάμι. Την ομάδα δηλαδή που έχουν αντιμετωπίσει τα δύο τελευταία χρόνια στα playoffs και τους απέκλεισε το 2020 στον δεύτερο γύρο, με το Μιλγουόκι να παίρνει ρεβάνς την περασμένη σεζόν, αποκλείοντάς τους με "σκούπα" (4-0) στον 1ο γύρο.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, οι Χοκς του Τρέι Γιανγκ θα υποδεχθούν τους Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς, με αμφότερες τις ομάδες να κάνουν την δική τους πρεμιέρ για την φετινή σεζόν, ενώ οι Γουόριορς υποδέχονται τους Κλίπερς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς στο ΝΒΑ:
(02:30) Χοκς - Μάβερικς
(03:00) Χιτ - Μπακς (Cosmote Sport 7)
(05:00) Γουόριορς - Κλίπερς (Cosmote Sport 4)

TAGS NBA ΑΓΩΝΕΣ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ