NBA

Το ΝΒΑ βάζει σεκιούριτι στο κέντρο του γηπέδου για να αποτρέψει αγκαλιές και χειραψίες των παικτών

Ο Κέβιν Ντουράντ αγκαλιάζει τον Αρ Τζέι Μπάρετ σε αγώνα Νετς - Νικς
Ο Κέβιν Ντουράντ αγκαλιάζει τον Αρ Τζέι Μπάρετ σε αγώνα Νετς - Νικς Ⓒ 2021 BRAD PENNER/ASSOCIATED PRESS

Το ΝΒΑ θέλει να καταστήσει σαφές προς όλους ότι δεν αστειεύεται στις οδηγίες που έχει δώσει για τον κορονοϊό, αποφασίζοντας να τοποθετήσει σεκιούριτι στο κέντρο του γηπέδου όταν κάνουν ζέσταμα οι παίκτες, για να αποτρέψει αγκαλιές και χειραψίες.

Με τον κορονοϊό να αφήνει το σημάδι του στο ΝΒΑ - αφού πλέον έχουν αναβληθεί ήδη 17 αγώνες μετά και την αναβολή του Γουίζαρντς - Μπακς - η λίγκα συνεχίζει να παίρνει μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων. Ακόμα και αν κάποια από αυτά μοιάζουν ακραία.

Οι ιθύνοντες της κορυφαίας λίγκας του κόσμου είδαν ότι αρκετοί παίκτες δεν τηρούν τους κανόνες που έχουν τεθεί για τις επαφές με αντιπάλους - όπου απαγορεύονται χειραψίες, high-5 και αγκαλιές πριν και μετά τους αγώνες - οπότε αποφάσισαν νέα μέτρα: Οι ομάδες σεκιούριτι των ομάδων θα βρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου στο ζέσταμα και στο ημίχρονο των αγώνων για να εξασφαλίσουν ότι οι αντίπαλοι παίκτες δεν θα αγκαλιάζονται και δεν θα κάνουν χειραψίες μεταξύ τους.

Προς το παρόν η Ένωση παικτών δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα, ωστόσο όπως και να έχει δεν παύει η συγκεκριμένη απόφαση να παρουσιάζει ενδιαφέρον, όπως και αν αυτό θα είναι αρκετό για να συμμορφωθούν οι παίκτες.

Photo Credits: ⓒ 2021 Brad Penner/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ