ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντρου Νίκολας: "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους Αλβέρτη - Διαμαντίδη"

Ο Ντρου Νίκολας μιλάει στη NOVA για τον Παναθηναϊκό
Ο Ντρου Νίκολας μιλάει στη NOVA για τον Παναθηναϊκό

Λίγο μετά το τέλος του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μπάγερν (83-76), ένας πρώην "πράσινος" και νυν σκάουτ των Σίξερς, ο Ντρου Νίκολας, μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό και τους Φραγκίσκο Αλβέρτη - Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας πως τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρήκε τον καλό του αμυντικό εαυτό, τα κατάφερε και επικράτησε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, της Μπάγερν με 83-76, φτάνοντας τις τρεις νίκες στην κανονική διάρκεια της EuroLeague 2020-21.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ένας άλλοτε "πράσινος" επιτυχημένος γκαρντ και νυν σκάουτ των 76Σίξερς, ο Ντρου Νίκολας, μίλησε στη NOVA για την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού και τη δουλειά των Αλβέρτη - Διαμαντίδη.

"Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην καρδιά μου. Όποτε έχω την ευκαιρία, παρακολουθώ αγώνες. Τον σημερινό αγώνα, δεν πρόλαβα δυστυχώς να τον δω. Είδα όμως το boxscore και τις φάσεις του αγώνα. Ο ΠΑΟ την χρειαζόταν αυτή τη νίκη με την Μπάγερν. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις παιχνίδι με το παιχνίδι, ειδικά όταν το format της EuroLeague είναι έτσι διαμορφωμένο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους Αλβέρτη - Διαμαντίδη: "Έμαθα αμέσως για τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη. Τους ξέρω καλά, έπαιξα και με τους δύο. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Ξέρουν μπάσκετ, ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και μπορούν να καταφέρουν πολλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ