NBA

Ντουράντ: "Θέλουμε τον Ίρβινγκ πίσω, αλλά δεν είναι ότι περιμένουμε να έρθει να μας σώσει"

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ 2021 MATT SLOCUM/AP PHOTO

Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε ότι οι Νετς πρέπει να βρουν την λύση χωρίς τον Καϊρί Ίρβινγκ, προσθέτοντας ότι κανένας δεν περιμένει από τον All Star γκαρντ θα επιστρέψει για να σώσει το Μπρούκλιν.

Ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει εκτός ομάδας στους Νετς, το Μπρούκλιν μετά την ήττα του από τους Χόρνετς έχει ρεκόρ 1-2, αλλά ο Κέβιν Ντουράντ δεν θεωρεί ότι ο All Star γκαρντ θα χρειαστεί να παίξει ρόλο... σωτηρα.

Ο Ντουράντ μίλησε στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα και με την κουβέντα να πηγαίνει στον συμπαίκτη και φίλο του - για χάρη του οποίου διαδήλωσαν ανεμβολίαστοι έξω από το γήπεδο του Μπρούκλιν - τόνισε ότι οι Νετς απλώς εστιάζουν σε αυτά που έχουν. "Όταν παίζουμε και το παιχνίδι είναι στον πόντο δεν πρόκειται να πω "δεν έχουμε αρκετό ταλέντο". Δεν σκεφτόμαστε έτσι κατά την διάρκεια του αγώνα" δήλωσε αρχικά ο Ντουράντ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Σίγουρα θέλουμε τον Καϊρί Ίρβινγκ στο παρκέ μαζί μας. Είναι μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε. Αλλά αυτό δεν γίνεται αυτή τη στιγμή και πρέπει να βρούμε μία λύση".

Κλείνοντας το θέμα, ο σταρ των Νετς τόνισε: "Κανείς δεν χάνει την αυτοπεποίθησή του όσο παίζουμε, περιμένοντας να έρθει ο Καϊρί να μας σώσει σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε. Όλοι εδώ έχουν αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνουν. Πρέπει απλώς να παίξουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ