NBA

Ντέιβις: "Παίρνω την ευθύνη για την ήττα, δεν θα νικήσουμε αν παίζω έτσι"

Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις των Λέικερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντονι Ντέιβις τα έβαλε με τον εαυτό του μετά την ήττα των Λέικερς από τους Σανς στο Game 1, λέγοντας πως πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του στην συνέχεια.

Οι Σανς νίκησαν με 99-90 τους Λέικερς στο Game 1 των playoffs και ο Άντονι Ντέιβις θεωρεί πως για την εικόνα της ομάδας του Λ.Α - και κατ' επέκταση την ήττα - ευθύνεται αυτός. Κάτι που δεν δίστασε να παραδεχθεί δημόσια.

Έχοντας τελειώσει τον αγώνα με 13 πόντους με 5/14 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κοψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής, ο σταρ των "Λιμνανθρώπων" τα είχε με τον εαυτό του και δεν το έκρυψε μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αώνα.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουμε έναν αγώνα, πόσο μάλλον την σειρά, με εμένα να παίζω όπως έπαιξα τώρα" δήλωσε αρχικά ο Ντέιβις, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για την ήττα. Θα είμαστε καλύτεροι στο Game 2".

Κλείνοντας το θέμα ο Ντέιβις δήλωσε: "Συνήθως βγαίνω στο γήπεδο προσπαθώντας να κυριαρχήσω από την αρχή και νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεκινήσαμε καλά ως ομάδα. Εγώ έχασα όμως τον ρυθμό μου στην επίθεση. Ακόμα κι έτσι όμως πρέπει να είμαι πιο επιθετικός και να βρω τρόπους να πάρω την μπάλα.

Εγώ φταίω που βγήκα εκτός ρυθμού. Πρέπει να βρίσκω τρόπους να είμαι αποδοτικός στην επίθεση. δεν ανησυχώ πάντως για την εμφάνισή μου. Ξέρω ότι θα είμαι καλύτερος στην συνέχεια. Ξέρω ότι όλοι θα είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι".

Photo Credits: ⓒ 2021 Marcio Jose Sanchez/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ