ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Μεσολόγγι: Το video με το buzzer-beater τρίποντο του Ντεμόντε Γκριν στη νίκη επί του Άρη

Μεσολόγγι: Το video με το buzzer-beater τρίποντο του Ντεμόντε Γκριν στη νίκη επί του Άρη

Το σουτ που δεν έβαλε ο Ντάνι Γκριν στο Game 5 των τελικών ανάμεσα στους Λέικερς και τους Χιτ, το έβαλε το βράδυ του Σαββάτου (24/10) ο αδελφός του, Ντεμόντε Γκριν, για να πάρει το Μεσολόγγι την παρθενική του νίκη στην Α1 (VIDEOS).

Ο Ντάνι Γκριν αστόχησε στο ανοιχτό σουτ που θα έδινε το πρωτάθλημα στους Λέικερς στο φινάλε του Game 5 των τελικών του ΝΒΑ απέναντι στους Χιτ. Η ομάδα του Μαϊάμι επιβίωσε και τελικά λύγισε στα έξι ματς για να χάσει τον τίτλο από την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, όμως ο Ντεμόντε Γκριν φρόντισε να γράψει το βράδυ του Σαββάτου (24/10) τη δική του ιστορία και με το buzzer-beater τρίποντο στην παρθενική νίκη του Μεσολογγίου στην Α1 θα έχει υλικό για να τη... λέει απέναντι στον διάσημο αδελφό του.

Ο Αμερικανός σκόρερ πήρε τη μπάλα στα 10", είδε τον Σλαφτσάκη να αλλάζει στο σκριν, χόρεψε τον Έλληνα περιφερειακό του Άρη, εκτέλεσε άψογα και με τη βοήθεια του ταμπλό έγραψε το 73-70 για να ακολουθήσουν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους νεοφώτιστους που στάθηκαν όρθιοι και δεν άφησαν τον Δημήτρη Φλιώνη να του "κλέψει" τη νίκη με τα δικά του σουτ.


TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ